Панчишин заявив про фальсифікацію кадрового конкурсу і відмовився брати у ньому участь

Панчишин заявив про фальсифікацію кадрового конкурсу і відмовився брати у ньому участь

17.01.2017, 12:37

На сьогодні в приміщенні Чернівецької ОДА заплановане проведення кадрового конкурсу на вакантну посаду першого заступника голови Чернівецької облдержадміністрації. До участі у ньому зголосилися четверо кандидатів: Валерій Ткачук - Лікар ортопед-травматолог, КМУ міська поліклініка №1; Валерій Приказка – тимчасово не працює; Руслан Панчишин – адвокат, у минулому мер Новодністровська, повноваження якого достроково припинила міська рада у 2012 році; Михайло Павлюк - директор ТОВ "Буковина Солар 1". Ці четверо кандидатів відібрані до першого етапу – письмового онлайн тестування.

Перед початком конкурсу, який було оголошено на 10.00, один з претендентів на посаду - Руслан Панчишин – адвокат, у минулому мер Новодністровська  - заявив про фальсифікацію самого процесу організації кадрового конкурсу, тому він відмовляється брати у ньому участь. 

У коментарі для ЗМІ претендент Руслан Панчишин обґрунтував  свій висновок:

- Для претендентів підготували тільки чотири варіанти питань, конкретно для кожного, і позбавили нас права вільно обирати будь-який білет. Такого немає навіть на екзамені у школі, коли запитання визначають окремо для кожного. Така дивна організація процесу дозволяє припускати, що дехто з претендентів міг наперед знати свій варіант і підготувати на нього відповіді, - сказав Панчишин

Панчишин заявив, що комісія підтасовує результати і відмовився у подальшої участі у конкурсі. Він висловив обурення через те, що комісія передбачила лише три комп’ютери для проведення першого етапу онлайн-тестування у конкурсі.

Водночас він заявляє, що всім конкурсантам були вручені іменні коди для доступу до конкурсу. Панчишин зазначає, що для кожного коду були закладені підготовлені варіанти запитань.

 Руслана Панчишина також не влаштувало те, що одному з чотирьох претендентів на посаду першого заступника голови Чернівецької ОДА призначили відмінний від решти учасників змагання час проходження  конкурсного відбору.

Претендент запропонував членам конкурсної комісії зупинити сьогоднішній конкурс і організувати його згідно вимог чинного законодавства. Проте після голосування члени комісії відхилили цю пропозицію. 

Руслан Панчишин заявив, що буде подавати до суду на конкурсну комісію з обрання першого заступника голови ОДА.

Водночас голова комісії Олег Стецевич заперечує всі звинувачення Панчишина. Він сказав, що збільшити кількість комп’ютерів із захищеними лініями доступу до Інтернету для участі у конкурсі технічно неможливо.

Нагадаємо, колишній перший заступник голови Чернівецької ОДА Володимир Куліш звільнився з посади у серпні 2016 року. 

Частково використано матеріали molbuk.ua

 

1


КОМЕНТАРІ (4)

))))))))))))) 

avatar

новодністр

17 січня 2017 11:34

Це повна імпотенція влади!Що вони там роблять??навіть конкурс не можуть законно і чесно організувати.Впевнена,що переможе кандидат якому призначили інший час (Павлюк),про якого раніше Кобевко писав 

avatar

Лариса

17 січня 2017 11:47

Панчишин дурак, що зняв кандидатуру. Павлюк набрав один бал, а юрист Панчишин міг набрати 2 і виграти. Отака, Лариско, карусель. А Панчишин домовивмся з Петрусем Кобевковим і організували шкандаль. Політика, Лариско, політика...

 

avatar

Для Лариски -Іриски

17 січня 2017 12:50

Наївний ти чоловіче))!Був би Панчишин,Павлюк набрав би 2,а Панчишин 1

avatar

Лариса

17 січня 2017 13:02