Пачишин знову не мер (додано ВІДЕО)

Пачишин знову не мер (додано ВІДЕО)

23.04.2012, 17:33

Вищий адміністративний суд України призупинив дію рішення Вінницького адміністративного апеляційного суду про поновлення на посаді мера Новодністровська Руслана Панчишина на фото). Про це повідомив голова обласної організації партії “Фронт змін” Максим Бурбак.

- Сьогодні в Новодністровську оприлюднили рішення Вищого адміністративного суду України про задоволення касаційної скарги Новодністровської міської ради, - розповів Максим Бурбак. - Рішенням суду було призупинено рішення Вінницького адміністративного апеляційного суду. На час розгляду касаційної скарги міської ради Руслан Панчишин не буде виконувати обов’язки, покладені на нього громадою, а буде керувати секретар Новодністровської міської ради Микола Лутчак. Всі знають нашу судову систему, тому це може затягтися надовго.

Нагажаємо, Вінницький адміністративний апеляційний суд відновив Руслана Панчишина 12 квітня на посаді Новодністровського міського голови та визнав незаконним рішення депутатів міської ради про дострокове припинення повноважень голови від 20 вересня 2011 року.

Джерело: molbuk.ua

- Влада боїться людей,- говорить міський голова Руслан Панчишин.- За вихідні вони змогли десь у Києві роздобути рішення суду. Вірніше одного судді. Воно підписано 20 квітня. Але цей суддя з 18 квітня до нині знаходиться з робочою поіздкою у Німеччині. Хто підписував таке важливе рішення?...

1


КОМЕНТАРІ (1)

Панчишин перед Великоднем роздавав в Хотині безкоштовно муку інвалідам,чорнобильцям ,афганцям.В верховну Раду дуже хоче ось і йде випробуваним шляхом Черновецького

avatar

Бесараб

24 квітня 2012 12:06