Отримували гроші на ремонт доріг, але не скористалися ними: міністр назвав дії Чернівецької ОДА неприпустимими

Отримували гроші на ремонт доріг, але не скористалися ними: міністр назвав дії Чернівецької ОДА неприпустимими

12.09.2018, 14:35

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян назвав "неприпустимими" дії областей, які отримували гроші на ремонт доріг, але не скористалися ними.

Про це посадовець заявив сьогодні на засіданні уряду.

Зокрема, говорячи про області, які відстають за темпами ремонту доріг, він зазначив, що ці регіони не використовують гроші на ремонт за призначенням, а кладуть їх на депозит з метою отримати прибуток від відсотків.

"Щодо тих, кому не подобається, що у них забирають гроші. Іншої реакції бути не може. У ситуації, коли фінансовий ресурс обмежений, ми не можемо дозволити, що хтось тримає гроші на депозиті, отримує гроші й розповідає, що колись усе буде. Це неприпустимо", - сказав Омелян.

Нагадаємо, Кабінет міністрів перерозподілив кошти на будівництво й реконструкцію автомобільних доріг державного значення. Серед регіонів, де були зменшення видатків - Чернівецька область, в якої відібрали майже 68 мільйонів гривень.

Водночас у Чернівецькій ОДА запевнили, що розпорядчий документ щодо перерозподілу Кабміном коштів, виділених на ремонт доріг, наразі не підписаний та не вступив у дію.

Нардеп Бурбак звинуватив керівництво Чернівецької обласної державної адміністрації в бездіяльності, внаслідок якої Буковина позбувалась грошей на ремонтні роботи.

1


КОМЕНТАРІ (1)

А Продан молодець он як ремонтує дороги просто золота людина у нас давно небуло таких керівників!) Ура товариші ура!!! Мир Труд Продан!

avatar

Підлабузник

12 вересня 2018 21:35