Освітяни в Чернівцях рекомендують замість квітів на лінійку віддати гроші на підтримку воїнів АТО

Освітяни в Чернівцях рекомендують замість квітів на лінійку віддати гроші на підтримку воїнів АТО

31.08.2016, 21:26

Свято першого дзвоника в департаменті освіти рекомендують розпочати о 8.30. Триватиме урочиста лінійка не більше 40 хвилин.

- Головне, щоб такого гарного сонячного дня діти не перевтомилися, - заважила Ірина Ісопенко, заступник директора департаменту освіти ОДА.

"Оскільки цього року ми відсвятували ювілей незалежності України, то перший урок буде приурочено до Дня незалежності, - розповіла Ірина Ісопенко. - Крім того, в школах буде проводитись ряд акцій на підтримку воїнів АТО. Краще, щоб кошти, що мали би витратити на квіти, пішли на благодійність".

Нагадаємо, зменшити тривалість урочистостей з нагоди Дня знань 1 вересня у всіх школах Чернівців до півгодини запропонував міський голова Олексій КаспрукПро це він заявив наприкінці сесійного засідання міської ради. 

"Звертаюсь до вас, і передайте тим, хто відсутній. Якщо буде дуже спекотна погода на лінійках, будь ласка, щоб був дуже короткий виступ, до хвилини. Бо по освіті я буду давати вказівки, щоб чиновники не виступали. Загальне свято має закінчитись до півгодини. Щоб не було, як в минулому році, щоб діти не непритомніли. Це - родинне свято, і офіційних осіб чим менше, тим краще", - заявив Каспрук.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

йдіть всі нафуй з своїми рекомендаціями! піарні популісти і клоуни!

avatar

батьки

01 вересня 2016 08:37