Острицькій громаді передано  475 га земель сільгосппризначення державної власності (оновлено+ВІДЕО)

Острицькій громаді передано 475 га земель сільгосппризначення державної власності (оновлено+ВІДЕО)

14.04.2018, 19:18

На виконання рішення коаліційного Уряду Острицькій ОТГ було передано громаді 475 га земель с/г призначення державної власності за межами населених пунктів. 

Про це повідомив народний депутат України Максим Бурбак

- Завжди говорив , що п’ятниця 13-е це гарний день!!! Сьогодні в Острицькій ОТГ цей день справді святковий. На виконання рішення коаліційного Уряду було передано громаді 475 га земель с/г призначення державної власності за межами населених пунктів. Це вже п’ята ОТГ, яка отримує землю в комунальну власність в Чернівецькій області. До кінця року ми виконаємо дану обіцянку-всі новостворені ОТГ отримають землю. І Герцаївська ОТГ і Заставнівська ОТГ, в яких 29 квітня пройдуть перші вибори, також будуть в цьому переліку. Також це і додатковий приклад підтримки новостворених об’єднаних громад з боку центральної влади. Народний Фронт робить все для підтримки процесу створення ОТГ в нашій області. Крок за кроком впроваджуємо реформу по децентралізації влади в Україні !!! - прокоментував радісну подію Максим Бурбак. 

Одна за одною об'єднанні територіальні громади отримують у власність землі сільськогосподарського призначення. Звісно, ця подія для кожної з громад виглядає як свято. Тепер головне правильно розпоряджатися землею. Звернув увагу, щоб голови ОТГ залишали землі і для хлопців, які повертаються з війни на Донбасі.

1


КОМЕНТАРІ (1)

О да! Бурбак навчить ОТГ, як правильно розпоряджатися землею! він так в землі розбирається, як і у транспорті. 

avatar

земля в ілюмінаторє

14 квітня 2018 23:19