'Остерігався бути затоптаним кандидатами у мери', - Олексій Каспрук про участь у 'Буковинській милі' (+ВІДЕО)

"Остерігався бути затоптаним кандидатами у мери", - Олексій Каспрук про участь у "Буковинській милі" (+ВІДЕО)

28.09.2015, 20:21

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук віджартувався, відповідаючи на питання про свою НЕ участь у спортивному заході "Буковинська миля". 

- "Остерігався бути затоптаним кандидатами у мери", - відповів мер на питання журналістів під час традиційного брифінгу в ратуші.

Відтак серйозно додав, що в Чернівцях відбувається чимало різноманітних заходів і всі вони потребують уваги міського голови. Відтак у час, коли відбувався забіг, був задіяний в іншому місці. 

Міський голова також звернувся до кандидатів на посаду мера, інших кандидатів любити своє місто, не забруднювати Чернівці політичною агітацією, не забувати про те, що наліпка-агітка на паркані, дверях чи під’їзді залишиться надовго після виборів. 

Відповідним органом дані доручення стежити за дотриманням вимог. Мер нагадав, що міською радою визначені місця для агітації.

Також мер закликав усіх учасників виборів утриматися від агітації та участі з політичною символікою у заходах до Дня міста.

- Є ще майже місяць, щоб показати себе і поспілкуватися з виборцями, - вважає мер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чемпіонаті України з ВМХ-racing у Чернівцях змагалися діти переселенців з Луганської області

Нагадаємо, 27 вересня у Чернівцях відбувся традиційний забіг "Буковинська миля". У цьому спортивному заході, як завди, міг взяти участь кожен охочий незалежно від віку і статі. Напередодні виборів до місцевих рад не обійшлося і без звичного піару. На світлинах кореспондента МБ ви побачите чимало облич чиновників, діючих депутатів і політиків, які вже почали завойовувати нову "народну любов".

   

Фоторепортаж "Молодого буковинця"

1