Опозиційний уряд створили для передвиборного піару, - Бурбак

Опозиційний уряд створили для передвиборного піару, - Бурбак

02.04.2015, 18:38

Опозиційний уряд складається з олігархів і людей, які мають проблеми із законом. Так вважає народний депутат від Буковини Максим Бурбак. 

- Створили для того, що піаритися, подивимося, що вони будуть нам розказувати, - сказав нардеп на прес-конференції. - Туди увійшли всі міністри попередніх урядів. Тому в мене є питання до них — а що вам заважало зробити те, що зараз пропонуєте, а 2013 році, коли ви були міністрами? Партія Януковича тоді мала повну владу, то чому ви не зробили це тоді? 

Подивимося, яким буде рівень цієї опозиції. У демократії у її найкращих формах, опозиція потрібна, бо вона стримує владу, конструктивно критикує і в цьому діалозі заходяться найкращі рішення. Але я не впевнений, що буде конструктивний діалог і вони зможуть щось внести. Ці люди вже входили колись в опозиційний уряд Януковича, який чимось займався лише напередодні виборів, так що це лише черговий піар-хід Опозиційного блоку, який стрімко втрачає рейтинг. 

Нагадаємо, екс-губернатор Буковини Михайло Папієв став міністром соціального забезпечення в тіньовому уряді, який сформував Опозиційний блок.

1