Опозиція перевірить етику Гайнічеру й Папієва. Через цинічне ігнорування своїх  пропозицій

Опозиція перевірить етику Гайнічеру й Папієва. Через цинічне ігнорування своїх пропозицій

15.05.2012, 19:47

Жодний проект рішення, який ініціюють чи обговорюють депутати від опозиції, не розглядається на колегії обласної ради, хоча це передбачено регламентом.

«Подібна ситуація спостерігається вже неодноразово, - говорить голова обласної організації «Фронт Змін», депутат обласної ради Максим Бурбак. Проекти рішень, ініційовані безпосередньо мною і які стосуються земельних питань зокрема, давно оприлюднені на сайті обласної ради, як передбачено законодавством. Натомість вони і цього разу не включені до порядку денного колегії обласної ради. – Таке упереджене ставлення до ініціатив і пропозицій опозиційних депутатів з боку голови обласної державної адміністрації Михайла Папієва та голови обласної ради Михайла Гайничеру стає дедалі відвертим та безкарним. Ми не збираємось миритись з подібною ситуацією і будемо звертатись в постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики з вимогою припинити ігнорування одних депутатів і безпідставне сприяння іншим».

1


КОМЕНТАРІ (2)

Проблеми територіальної громади не можна поділяти на опозиційні чи коаліційні. Про це сказав голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв під час неформального спілкування з буковинськими журналістами. Керівник крайової виконавчої влади, відповідаючи на запитання медійників, наголосив, що «головний обов’язок крайової влади, депутатів всіх рівнів, незалежно від політичних уподобань, діяти виключно в інтересах громади». «Де є політика у питанні життєзабезпечення міста Чернівці та області? Як можна енергозабезпечення чи водопостачання поділити на коаліційну і опозиційну частину? Заполітизованість цих питань на місцях недоречна», - сказав Михайло Папієв. Він додав, що «особисто хотів би, щоб ми усі виступали цілісно заради однієї мети – інтересів області та громади краю, тоді нам вдасться досягти найважливішої мети – поліпшення соціальних стандартів життя кожного буковинця».

avatar

Як каже, так і робить

15 травня 2012 18:05

Ну так чому ж не робить так, як сказав. Як кажуть розумні люди, язиком молотити, це не яму копати. А говорити безкінечно цей пан вміє, просто результату практично немає. Одне сотрясіння повітря, не більше.

avatar

уважний

16 травня 2012 11:34