Опозиції так і не вдалося зібрати сесію Чернівецької міської ради о другій ночі, хоч 'тушки' згадали, що вони теж опозиція

Опозиції так і не вдалося зібрати сесію Чернівецької міської ради о другій ночі, хоч "тушки" згадали, що вони теж опозиція

02.12.2013, 13:21

Опозиції так і не вдалося зібрати сесію Чернівецької міської ради. Депутати збиралися кілька разів, оголошували перерву, телефонами кілька обіцяли під'їхати, аале кворуму так і не було.

Останню спробу зробили о 2-й ночі. Як написав у Facebook лідер опозиції у раді Олексій Каспрук, "нові депутати приїхали, але старі зникли".

Тож вирішили зібратися сьогодні о 12-й.

Нагадаємо, депутати мають намір обговорити звернення до Президента і Верховної Ради (є пропозиція підтримати вимоги мітингу на Центральній площі). Зокрема йшлося і про оголошення недовіри секретарю міської ради Віталію Михайлішину.

Самого Віталія Михайлішина на зборах депутатів не було, на телефонні дзвінки він не відповідав.

Фракція "Батьківщина" у Чернівецькій міській раді вирішила частково підтримати резолюцію мітингу, який сьогодні відбувся на Центральній площі міста. Про це на зборах депутатів у ратуші заявив керівник фракції Анатолій Чесанов. Нагадаємо, членів цієї фракції вигнали з ВО "Батьківщина" за співпрацю з владою, а в народі називають "тушками".

- Ми пропонуємо депутатам підписатися під резолюцією, наша фракція підримує її всім складом, - сказав А.Чесанов.

Водночас Чесанов з фракцією підтримують лише три вимоги Чернівецького майдану - імпічмент Президенту, віддставку уряду та початок кримінального провадження проти міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка за криваві події на Ма йдані Незалежності.

Ще дві вимоги мітингу Чесанов не згадав. Йдеться про вимоги відставки всього виконкому Чернівецької міської ради та секретаря ради Віталія Михайлішина. У розмові з депутатами в кулуарах Чесанов зауважив, що Михайлішина знімати нема за що.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Окрім того не потрібно призначати вибори мера та перевибори депутатів. Все беріть нас лишіть, Київ далеко , а наші бізнеса в Чернівцях, нас влаштовує все як є.

avatar

Зеленевич

02 грудня 2013 11:02