Спроба через суд зняти з виборів до Чернівецької міської ради лідера команди 'Народного контролю' Юлію Сафтенко виявилася 'пшиком'

Спроба через суд зняти з виборів до Чернівецької міської ради лідера команди "Народного контролю" Юлію Сафтенко виявилася "пшиком"

25.10.2015, 01:35

Як щойно повідомила Юлія Сафтенко, "Пальцем в небо! Суд, про який мене ВЗАГАЛІ не повідомили, позбавивши права на захист, відбувся, наче "пшик", "фарс", називайте це як хочете. Здивувала поява у суді "великих політичних діячів Буковини"( Довганича й Забродського). Що виглядає, як політична заказуха не тільки окремих осіб, з якими вже відсудилася, а й кланів, що з великим ентузіазмом боряться за мандати в міській раді та УСУВАЮТЬ конкурентів, вдаючись до брудних методів. Переконана, що далися взнаки резонансні матеріали, журналістські розслідування(які, між іншим, досі тривають). Саме тому, "ригів", тушок та представників кланів, - НЕ МОЖНА ДОПУСКАТИ до влади, щоб потім знову не виборювати своє право на свободу. Товариство, разом до перемоги! Слава Україні!"

У зв'язку зі згаданим у коментарі Юлії Сафтенко прізвищем Василя Забродського, BukNews подає також його позицію з приводу цієї ситуації, яку він оприлюднив на своїй сторінці у ФБ. 

"І по Сафтенко, чи Сафтенку? Вже сам заплутався. Після завершення суду ознайомився з деякими документами. Як бачите на фото, дійсно присутні два паспорти з однаковим номером і датою видачі, але з різними прізвищами. А на штампі про шлюб, добре видно, що буква О намальована. Я не знаю причину нелюбові Юліі до румунського закінчення прізвища іі чоловіка, але, здається, вона завжди намагалась його приховати. Може встидалась, а може є якась інша причина. Ще працюючи іі керівником, знаючи ситуацію, я іі "нове" прізвище сприймав як творчий псевдонім. І був переконаний, що рано чи пізно, ій доведеться змінити прізвище, якщо це так актуально. Це робиться досить просто. Але навіть гадки не мав, що хтось порадить ій підробляти паспорт. При цьому підставляти всю партію. Не здивуюсь, якщо по запиту ТВК і сьогоднішній окремій ухвалі суду буде відкрито кримінальне впровадження по факту підробки документів. Не здивуюсь, якщо ТВК у разі проходження 5-ти відсоткового бар'єру іх партіі, не визнають іі депутатом, так як на момент прийняття рішення, вже буде відомо, що громадянина із прізвищем СафтенкО і з таким номером паспорта в природі не існує, а громадянка СафтенкУ не була зареєстрована як кандидат. Ну і не здивуюсь, якщо в такому разі, беручи до уваги що це, сфальсифіковане прізвище було в кожному бюлетені, хтось не спробує через суд зняти з реєстраціі всю партію. Чомусь здається, що так просто це не мине.

РАНІШЕ МИ ПОВІДОМЛЯЛИ:

В Чернівецькому окружному адміністративному суді  намагаються зняти лідера команди "Народного контролю" Юлію Сафтенко з виборів у Чернівецьку міську раду. 

 Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Громадсько-журналістський рух "Народний контроль" в Чернівцях. "Олігархи йдуть на все, аби не допустити до влади чесних та справедливих людей! Вони бояться змін, які несе із собою команда "Народного контролю". Але ці зміни вже розпочались і їх не зупинити!", - повідомляють актмивісити чернівецького НК.

 Як повідомили БукІнфо в обласному виборчому штабі "Народного Контролю", на суд вже з'явилися одіозні "свідки", які свого часу (за місяць до Революції Гідності), створювали на замаовляння партії регіонів провокації проти кількох головних редакторів місцевих незалежних ЗМІ.

Джерело: БукІнфо

 

 

1


КОМЕНТАРІ (4)

avatar

Василий Забродский

25 жовтня 2015 10:50

    Я ещё понимаю, почему постоянно лжёт Зарайский, используя для этого все грязные методы (способы). Но, я не могу понять других журналистов, которые, идя на поводу не чистого на руку Зарайского, также, публикуют и непроверенную информацию, и не полную, причём целенаправленно урезая самые важные моменты. Таким образом, специально извращают правду и суть самой проблемы. Именно поэтому, люди и дают негативную оценку Буковинским журналистам - ПРОДАЖНЫЕ!

     Доказательством вышеизложенного, является три видеоролика, представленных и у Зарайского на "БУКИНФО", и в данном репортаже вырванные из контекста (причём, явно вырванные, обрезанные на полуслове!).

      И такие сфабрикованные (смонтированные) видеозаписи, заказные статьи с наездами на настоящих активистов с использованием грубой лжи, сплетен, интриг неоднократно публикуются в Буковинских СМИ. Причём, в нарушение Закона, наплевав на публичное право, любыми способами Зарайские, Сафтенки и др. не дают НИКАКОЙ возможности на ответное слово (оправдаться) тем, кого они втаптывают в грязь!  А вот, критика самих нечистых журналистов, тут же представляется для общественности, как давление на свободу слова. ЦИНИЗМ ВЫШЕ КРЫШИ!!!

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.  

 

 095-474-37-54                 ge[email protected]  

26.10.2015      11:32

avatar

Геннадий Геков

26 жовтня 2015 11:32

Где продолжение заседания суда? Почему нет самого главного - ЗАЧИТЫВАНИЕ УХВАЛЫ СУДА, ЕГО МОТИВИРОВАЧНОЙ ЧАСТИ И, ОСОБЕННО, РЕЗУЛЯТИВНОЙ ЧАСТИ?!!!

Явный подлог "честной " Сафтенку-ст.358 ККУ (ПОДДЕЛКА ДОКУМЕНТОВ)! Для "справедливой" Юли тюрьма не за горами!

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.  

 

 095-474-37-54                 ge[email protected]  

 

26.10.2015      19:04

avatar

Геннадий Геков

26 жовтня 2015 19:04

ПРАВДА ПРО СУД! ПОДДЕЛКА ПАСПОРТА ст.358ККУ-http://bukpravda.cv.ua/news/polityka/item/27965#.Vi5ivbfhBaQ Г. Геков

Суд скерував окрему ухвалу для реагування в УМВС та прокуратуру області щодо усунення порушень, викладених в заяві.

Розглянувши звернення Валерія Сарафінчана, Чернівецька міська виборча комісія вирішила скерувати цю скаргу до УМВС в Чернівецькій області.

 

 095-474-37-54                 ge[email protected]  

 

26.10.2015      23:20

avatar

Геннадий Геков

26 жовтня 2015 23:21