'Онуфрію було, без зайвих церемоній, сказано, що за ще такий один провал опиниться на спокої': ФСБ влаштувала 'розбір польотів' Московському патріархату через українську Авфтокефалію

"Онуфрію було, без зайвих церемоній, сказано, що за ще такий один провал опиниться на спокої": ФСБ влаштувала "розбір польотів" Московському патріархату через українську Авфтокефалію

20.06.2016, 02:30

У Рядах Російської православної церкви шок від звернення ВР України до Вселенського патріарха Варфоломія про визнання Київського патріархату.

Кремлівський інсайдер повідомив, що звернення ВР України до Вселенського патріарха про визнання української православної Автокефалії викликало шок і жорстокий рознос в надрах московського патріархату.

Про це написав журналіст Юрій Дорошенко у своєму Facebook.

Поділюся інсайдом. В Москві був шок від прийняття Верховною Радою України звернення до Вселенського патріарха Варфоломія з проханням визнати УПЦ Київського патріархату.

Після цього була екстрена нарада в патріархійно-навкололубянських колах, з залученням кремлівських радників, після емоційної дискусії визначений жорсткий сценарій протидії. Хоч були і пропозиції м’якої протидії «українському автокефалізмові».

Перемогли яструби «Рускага міра». Найперше виписано трандюлей безпосередній легальній агентурі в Україні: митрополиту Онуфрію Березовському, митрополиту Антонію Поканичу та нардепу Новінському за допущення такого сценарію.

Онуфрію було, без зайвих церемоній, сказано, що за ще такий один провал опиниться на спокої.

Далі дано вказівку нарешті «раз і назавжди поставити на місце зарвавшегося пацана» митрополита Олександра Драбинко. Його мають (м.Онуфрій, який взяв під козирьок команду) викликати на килим і тепер чітко, останній раз, пояснити, що у випадку, якщо і надалі буде займати проукраїнську позицію опиниться поза межами «кананічєской Церкві», тобто УПЦ МП. Розробляється сценарій навіть змусити його до публічного покаянні в цих гріхах. Схоже владиці Олександру стелять шлях Патріарха Філарета.

Далі вирішено активізувати таємну агентуру, мобілізувати всіх до більш жорстоких дій проти проукраїнський ідей та їх носіїв.

Одним словом, ми скоро все побачимо, як заворушиться шовіністичне путінсько-гундяєвське чорносутанне гаддя. Бо в МП уже чітко усвідомили банкротність позиції: позаду Москва, відступати немає куди, «Русскій мір» тріщить по швам."- написав він.

1


КОМЕНТАРІ (2)

 И у них может получиться.... Поглядите сколько адептов УПЦ МП с пеной у рта защищают их..

avatar

Каріна Ващенко

20 червня 2016 10:19

Это не адепты это бесноватые 

avatar

20 червня 2016 15:38