Оновленню водного господарства Чернівців бути: Каспрук привітав громаду міста і подякував депутатам

Оновленню водного господарства Чернівців бути: Каспрук привітав громаду міста і подякував депутатам

27.01.2016, 14:03

Про це щойно з сесійної зали парламенту повідомив народний депутат України Максим Бурбак. 

Верховна Рада 243 голосами підтримала відповідний закон. 6 лютого було підписано Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво (асигнування 2010 і 2011 року) Муніципальна програма захисту клімату II (проект «Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1»). Передбачається залучення коштів для підвищення продуктивності та ефективності роботи системи видобутку, подачі і розподілу води, використання електроенергії, зменшення фізичних втрат та експлуатаційних витрат питної води, підвищення якості питної води та надання послуг з водопостачання, оптимізацію системи водопостачання. Впевнений, це ще й допоможе не підвищувати вартість води для споживачів, - написав Максим Бурбак на своїй сторінці у ФБ. 

Подію також прокоментував Чернівецький міський голова Олексій Каспрук:

Вітаю громаду Чернівців!

Модернізації системи водопостачання Чернівців бути! 

Щойно Верховна Рада підтримала угоду між Урядом України та Урядом Німеччини щодо залучення кредитних коштів на модернізацію системи водопостачання Чернівців.

Проголосували всі фракції. Від імені чернівчан дякую народним обранцям за таку потужну підтримку!

Це гідний приклад для депутатів міської ради - політичні, партійні, особисті уподобання та амбіції мають відступати на задній план, коли потрібно підтримати гарну справу.

Отож рухаємося за графіком проекту! Вже до осені водоканал і чернівчани відчують перший результат від інвестицій німецьких партнерів! Чернівцям - європейську якість води!

ОК

1