Олена Лис хоче, щоб Петрівський ярмарок і фестиваль маланок підтягнули до рівня Meridian Czernowitz

Олена Лис хоче, щоб Петрівський ярмарок і фестиваль маланок підтягнули до рівня Meridian Czernowitz

23.07.2021, 14:13

Продовжуючи книжкову тематику за участі депутатки-мажоритарниці від Чернівців, варто також згадати про намір Олени Лис відвідати літературний фестиваль Meridian Czernowitz.

"Розпочинаються парламентські канікули і я планую свій час на цей період, - написала Олена Лис на своїй сторінці у ФБ. - Хочу поєднати, так би мовити, потрібне з корисним, бо попри відпочинок, робочий ритм збавляти не збираюся і не буду. В моїх планах обов‘язково матиме місце відвідування заходів найпотужнішої, на мою думку, культурно-мистецької події Чернівців - фестивалю Meridian Czernowitz".
 
- Хочу підкреслити, і неодноразово це чула в столиці, від колег у парламенті, від звичайних людей про те, що фестиваль вже став досить відомим в Європі й у нас в державі, є справді конкурентоспроможним культурним продуктом, потужним інструментом залучення іноземного та українського туриста до Чернівців, а відтак і до України. Проведення цього фестивалю, на мою думку, є свідченням того, що в Чернівцях є здібні культурні менеджери, які здатні організувати та провести культурні події справді міжнародного рівня. Отож настане час і такі ж молоді люди підтягнуть до цього рівня й інші наші фестивалі та заходи, зокрема, Петрівський ярмарок чи фестиваль маланок, - підсумувала народна депутатка України. 
 
1