Олексій Коломієць скликає мисливців Буковини під облраду протестувати проти дерибану мисливських угідь

Олексій Коломієць скликає мисливців Буковини під облраду протестувати проти дерибану мисливських угідь

21.12.2016, 23:18

Про це один з лідерів Чернівецького Автомайдану Олексій Коломієць написав на своїй сторінці у ФБ.  

- ДЕРИБАН по всій Україні. В Чернівецькій області, крім дерибану лісу, почали дерибан мисливських угідь, - написав громадський активіст на своїй сторінці у ФБ.

За його словами обласна рада вирішила позбавити мисливців (УТМР) мисливських угідь і роздирибанити між БРАТКАМИ, тим самим позбавити громади та мисливців угідь.

Пропоную всіх мисливців області прийти завтра, 22 грудня,  під будівлю обласної ради на 11.00 та висловити свою позицію.

Завтра вперше після Революції Гідності мабудь почну викидати всю ГНИДУ з кабінетів на Грушевського, - пообіцяв Олексій Коломієць. 

1


КОМЕНТАРІ (5)

Навіть фамілію написали з маленької букви. Назвали речі своїми іменами.  

avatar

валєра

21 грудня 2016 23:40

Він до політичноїпартії ,,АВТО -МАЙДАН"не має ніякого відношеня.Вже майже рік він не має нічого спільного до дій партії!За ним залишилась лише ГО ,,автомайдан"сакашвілі.

avatar

Сергій

21 грудня 2016 23:47

Ніколи Вижницький держспецлісгосп не був, не є зараз і не буде ніколи власником лісового фонду. Він незаконно користується лісами району. Тому навіть користувачем його назвати не можна.Коломієць продемонстрував свою непотрібність. 

avatar

чергова коломійця

22 грудня 2016 08:26

Їх  всього  три,  але  заядлих   афериста-шантажиста,  на  всю Буковину!   Триматись  від  них треба  якнайдальше, Обов"язково,  навіть своєму  родичу-другу  вставлять  ніж  в  спину!

avatar

Йося

22 грудня 2016 10:00

Ви  не  помилились!   Так,  це Кобевко П., Жижиян І., Коломієць О.

avatar

Йося

22 грудня 2016 11:27