Олексій Коломієць подав документи до ТВК

Олексій Коломієць подав документи до ТВК

30.04.2014, 01:33

29 квітня член Ради Чернівецької обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка», голова ГО «Автомайдан» Олексій Коломієць, подав документи у Чернівецьку територіальну виборчу комісію для реєстрації кандидата на посаду міського голови м.Чернівці.

Підтримати голову організації – кандидата на посаду мера – вирушив і «Автомайдан». Олексій Коломієць зазначив, що документи для реєстрації були підготовлені ретельно, тому він переконаний, що комісія розгляне заяву та прийме рішення про реєстрацію його як кандидата на посаду Чернівецького міського голови.

Як зазначив Олексій Коломієць, «не можна лікувати частково, потрібно виліковувати до кінця», тому його програма орієнтується на чіткі та реальні завдання, які потребують нагального вирішення. Серед першочергових завдань, лідер «Автомайдану» вказав на проблеми водозабору у Чернівцях – будівництво Прутського водозабору ( 60% води втрачається при транспортуванні), адресна допомога пенсіонерам на проїзд, покращення медичного обслуговування за рахунок збільшення бюджету на медичну галузь, соціально-доступне житло молодим сім’ям за рахунок відродження молодіжного житлового будівництва, подальша і остаточна приватизація ЖРЕПів з прозорою системою ціноутворення комунальних послуг на підставі громадських слухань.

Як повідомляє територіальна виборча комісія, рішення про реєстрацію або відмову в реєстрації заявників буде прийняте 30 квітня.

Джерело: Прес-служба Чернівецького Автомайдану

1