Олексій Коломієць натякнув, що Кличко будує КПРС?

Олексій Коломієць натякнув, що Кличко будує КПРС?

14.02.2015, 17:35

Олексій Коломієць пояснив, чому вийшов з УДАРу. Про це він написав на своїй сторінці у ФБ:

"Віталій Кличко неодноразово в своїх виступах зазначав, що партія УДАР має розвиватися знизу, а не з гори. Шкода, що ці слова розбігаються зі справами, особливо сьогодні, на партійній конференції, цілком стало зрозумілим, що голову партії призначають, а не обирають, як в старі комуністичні часи.

Дивно, але партія перед місцевими виборами мала би прогресувати знизу, від сільських, міських, районних організацій, тому що цим людям краще зрозуміло ситуацію на місцях, а ніж київським очільникам які в минулому році припустилися двох стратегічних помилок (вибори президента, та парламентські вибори) ставши другорядним придатком в чужій політичній грі.

Тільки на Буковині для всіх стало зрозумілим, що підтримуючи регіоналів-тушок (Куліш, Онуфрик) понесли серьйозні іміджеві втрати і ця роль якраз диктувалася згори, а не знизу.

Зараз продовжуються подальші стратегічні помилки, коли в процесі підготовки до місцевих виборів партією керують невідомі нікому києвські очільники із незрозумілою репутацією, та без практичного досвіду державної та політчної роботи, що сьогодні засвідчила партійна конференція.

Гадаю, що з такими традиціями, партія немає майбутнього. Тому, я принципово вирішив для себе скласти повноваження члена партії та ради партії.

Хочу подякувати всім свідомим колегам, які розуміють, але мовчки спостерігають за цими процесами, за, спільну роботу в поваленні минулого режиму та за те що є небайдужими в допомозі українській армії на сході, а також екс голові партії Ванзуряку Р.С., з яким ми пліч-о-пліч працювали для того, аби громада буковини повірила новим буковинським політикам. Переконаний,що Роман Степанович, будучи на посаді голови ОДА чітко усвідомлював, що є керівником всієї області, а не тільки керівником УДАРУ. 

Автомайдан був і буде робити справи на благо Буковини доводячи свою принципову позицію в подальшій громадській діяльності. Слава Героям!"

Нагадаємо, новообраний голова ЧОО ПП "УДАР Віталія Кличка" Григорій Тіміш прокоментував організаційні зміни у керівництві партії.  

- Посади у керівному складі зберегти ті самі люди, які розбудовували партію, - розповів на прес-конференції Г.Тіміш. - Максимальною метою діяльності партії є участь у виборах до місцевих рад. У нас є серйозні амбіції, серйозні гравці, які здатні довести виборцю, що саме вони гідні представляти і захищати їхні інтереси у місцевих радах. Ситуація у країні змушує нас до швидких рішень, необхідності брати на себе відповідальність за політичний і соціально-економічний стан у державі. До цього ми йдемо і цього ми прагнемо. Чернівецька область є прикордонною, і ті процеси, які тут відбуваються, мають вплив на ситуацію у всій державі.  Тому якісий склад місцевих рад є дуже важливим. Серед пріоритетів діяльності парторганізації також максимально можлива допомога нашим воїнам на Сході. На цьому будуть сконцентровані всі зусилля партійців. 

Щодо Олексія Коломійця, то з партії його ніхто не виключав

- Він вчинив мудро - сам написав заяву про вихід з партії, - пояснив журналістам Г.Тіміш. - Тепер збереться політрада, яка її розгляне і прийме відповідне рішення. Це його власна позиція. Розколу не відбулося. Тому що політрада збереглася фактично у тому самому складі за винятком Олексія Коломійця. Заступники теж ті самі. Роман Степанович Ванзуряк, через певні обставини, забажав залишитися простим членом партії. Він залишається у політикумі, він залишається солідною фігурою у нашій політичній силі, у нашому середовищі. Те, що він зробив для партії, розбудовуючи її з нуля, ми дуже шануємо і поважаємо. Ми робили це разом, починаючи з 2011 року. Він залишається з нами. Можливо, для молодого політика, яким є Роман Ванзуряк, такий стрімкий зріст - коли він у 32 роки став народним депутатом України, потім головою Чернівецької ОДА - вимагає періоду відпочинку. Щоб знову взятися до активної роботи. 

Відповідаючи на уточнююче запитання щодо народного депутата України Оксани Продан – до якої депутатської групи в парламенті вона входить – УДАРу чи групи Петра Порошенка – колега пані Продан відповів:

-          Оксана Петрівна в групі УДАР Блоку Петра  Порошенка.  

 То ви її розглядаєте, як заміну Коломіцю?

Як заміну Коломійцю? – зі здивуванням перепитав Г.Тіміш. – Ви мене шокували. Але чи рівнозначний це обмін? 

1


КОМЕНТАРІ (2)

http://bukpravda.cv.ua/news/polityka/item/22355-ігор-жижиянху-єсть-ху-про-олексія-коломійця-георгія-придія-і-максима-бурбака.html

avatar

ЗАПРОДАНЕЦЬ

14 лютого 2015 18:33

Коломієць пристосуванець, затятий регіонал, бо бізнес свій розвинув за допомогою ригів, цинічний пристосуванець 

avatar

чернівці степан

14 лютого 2015 18:35