Олексій Коломієць: Авто-майдан Буковини йде до влади! (ДОДАНО 5 відео)

Олексій Коломієць: Авто-майдан Буковини йде до влади! (ДОДАНО 5 відео)

23.06.2015, 18:21

У вівторок, 23 червня відбулася презентація політичної партії «АВТО-МАЙДАН». Про цілі та мету діяльності партії буковинським журналістам розказали голова політичної партії Олексій Самохін та голова Чернівецької обласної організації  Політичної партії «АВТО-МАЙДАН» Олексій Коломієць. Участь у презентації та прес-конференції також взяли голови громадських організація, які заявили про намір приєднатися до нової політичної партії.

-          Минуло чимало часу після Революції Гідності, проте справи не йдуть на краще. На Сході вже більше року триває війна, яку обіцяли завершити за лічені години, якість життя погіршується. Всі хто при владі, схоже, усвідомили, що на війні можна дуже добре наживатися. Але є й добра новина: небайдужі люди починають розуміти, і таких є чимало, що потрібно об’єднуватися, бо поодинці важко змінювати життя. Про це заявив  голова політичної партії «АВТО-МАЙДАН» Олексій Самохін, перебуваючи у Чернівцях. - Старі політичні сили віджили своє. Наша нова політична сила народжується в процесі об’єднання. Я дуже радий, що гуртуємося для цих змін. По-новому вже пожили – досить. Час жити краще! Ми відкриті для всіх. Приходьте до нас. У наших списках місця не продаються  - це місця, які зарезервовано для активних, небайдужих  людей, які хочуть якісних змін. Починати треба вже зараз! Якщо ми не є частиною влади – влада на нас не зважає. Прийшов час стати нам частиною цієї влади і власним прикладом довести, що перебуваючи на посаді можна змінити не тільки особисте життя, але й позитивно змінити життя людей, які тобі цю посаду довірили.  

Лідер новоствореної партії "Авто-Майдан" Олексій Самохін заперечив свої зв’язки з Партією регіонів, а факт  свого депутатства у Київській міськраді від Блоку екс-мера Києва Леоніда Черновецького, який ніколи не приховував, назвав гарним досвідом, як хороших, так і тих справ, які ніколи не варто робити. Ми належимо до спілки, яка має на меті об’єднувати "автомайданівців" по всій Україні, а не провокувати розкол, як це робить інша організація, - сказав Олексій Самохін. 

-          «Авто-майдан» сьогодні презентує себе, як політичну силу, що братиме участь у місцевих виборах до рад усіх рівнів – обласної, міських, районних, сільських. «Авто-майдан» обов’язково  делегуватиме своїх представників до представницької і виконавчої гілок влади. Про це сьогодні під час презентації Політичної партії «АВТО-МАЙДАН» заявив голова її Чернівецької обласної організації  Олексій Коломієць. Законодавство не дозволяє нині громадським організаціям брати участь у виборах, висувати своїх кандидатів. Ми не можемо висунути своїх людей, які брали участь у революції, на ту чи іншу посаду. Тому ми вирішили об’єднатися у новій, чистій політичній силі. І ми закликаємо усі громадські організації, які поділяють наші цінності, правого ухилу, які боролися в революційні часи, приєднуватися до нас, до «Авто-майдану». Ми не будемо торгувати місцями у списках, брати участь у торгах. Наша партія – це шанс для громадських активістів гідно завершити ту роботу, яку ми розпочали під час революції.

 -           «Авто-майдан» - це єдина політична сила, яка виросла під час Революції Гідності, - заявив Олексій Коломієць. -  Суспільство бачило нас у дії. Але сьогодні змінилася і ситуація, що змушує нас змінювати форму своєї діяльності. Для «Авто-майдану», на жаль, Революція Гідності не завершилася. Наведу один тільки приклад. Після революційних подій я був  членом Громадської ради при УМВС України в Чернівецькій області. Коли начальник ВДСБС звітував про зроблену роботу, я показав роботу наших активістів – задокументований ними гральний бізнес, обмінні пункти. Але змушений констатувати, що сьогодні силові структури продовжують працювати на себе.  Я не міг бути в тих лавах і склав свої повноваження. Я бачу, що треба продовжувати ту роботу, яку ми не завершили під час революції.  «Авто-майдан» - це оперативна структура. Ми першими були під Кабінетом міністрів України, НКРЕ з вимогою зниження тарифів. І вже є результати, почався процес переговорів. Тепер уже інші політичні сили підхопили ініціативу «Авто-майдану».

Щодо першочергових питань, над вирішенням яких має намір зосередитися нова політична сила, її буковинських лідер, зокрема, назвав такі:

-          Запитував голову Чернівецької ОДА Олександра Фищука, якого знаю як порядну людину, чому він вважає, що Василь Козак є тією поважною людино, яка може очолювати Сокирянський район. Чому на посаду голови РДА він подає кандидатуру людини, яка була пов’язана з ним у структурі податкової служби. Чому сьогодні ті щури, які ховалися по підвалах, висовують свого носа і знову лізуть до влади? Де той керівник, який вже після перших загиблих на Майдані дозволяв собі публічні заяви про підтримку режиму Януковича. Мітлою драною будемо виганяти таких з органів влади на Буковині. Не допустимо! Оці питання треба вирішувати.

 -          Щодо практичних питань, то громада  має знати відповідь на питання, чому на «Чернівціводоканал» поставили свою людину, яка буде контролювати освоєння 17 млн євро західного кредиту, працювати на відкатах? Чому досі не відремонтовано вулицю Богдана Хмельницького, ледве доробили, і то не до кінця, вулицю Ентузіастів. Досі не покарано винних за розкрадання коштів під час ремонту вулиці імені Каспрука.

 -          Не кажу вже про те, що до влади мають приходити справжні господарі. І таких чимало у нашій політичній силі. Досить навести приклад діяльності Сергія Качмарського, який першим підняв питання про відновлення бомбосховищ. Першим показав проблему наркоманії, а хіба не Авто-майдан піднімав питання грального бізнесу, діяльності валютчиків. Це ті нагальні питання, які ми обов’язково будемо вирішувати. У нас для цього є все необхідне – досвід, знання, сила, мужність.

Щодо власної можливої участі у виборах Чернівецького міського голови Олексій Коломієць відповів дипломатично:

 -          У нас є потужні кандидати, тому можливу участь партії у виборах Чернівецького міського голови ми обов’язково обговоримо на конференції. Обіцяю, що представлення кандидата, його роботи і програми буде відбуватися за участю засобів масової інформації, публічно і прозоро.

Олексій Коломієць підтвердив, що залишив ряди партії «УДАР Віталія Кличка» з ідейних міркувань. Проте відмовився очорнювати політичну силу, до якої належав. Період своєї роботи в УДАРі Олексій Коломієць вважає великим досвідом, у партії у нього залишається чимало друзів. А саму партію вважає подібною до «Авто-Майдану», тільки шляхи вирішення багатьох сучасних проблем  «Авто-Майдан» бачить по-іншому.

1


КОМЕНТАРІ (4)

На смітник цих горе-майданутих!

avatar

Революціонер

23 червня 2015 17:32

Олексій Самохін не має жодного відношення до Автомайдану! Фейковий "голова" фейкової партії "АВТО-МАЙДАН"! Подробиці тут: http://www.automaidan.org.ua/fake-automaidan.html

avatar

Сергій

23 червня 2015 20:39

Ударовские продажные , тоесть Удар за ширмой.

avatar

Удару

23 червня 2015 21:12

Справжній Автомайдан чітко заявив . що ці перефарбовані вискочки вкрали зароблений кров"ю на Майдані бренд. Та ніяким чином не збираються перетворювати ГО в партію.

Ось так пане Коломієць, обкакались з Ударом тепер вступили в зговір з крадіями та самозванцями.

avatar

Василь

24 червня 2015 09:57