Олексій Каспрук зустрівся з колективом ТОВ «Машзавод»

Олексій Каспрук зустрівся з колективом ТОВ «Машзавод»

29.04.2014, 17:18

Чернівці мають всі можливості стати таким самим брендом, як нині є Львів. Крім того, ми маємо всі можливості аби зробити життя в місті комфортнішим та кращим. На цьому сьогодні під час зустрічі з колективом ТОВ «Машзавод» наголосив Олексій Каспрук. На його думку, для зміни ситуації в Чернівцях необхідні перевибори до міської ради.

Також Олексій Каспрук висловив сподівання, що нова влада збільшить повноваження місцевого самоврядування. За цих умов, більшість локальних проблем можна буде розв’язувати значно ефективніше.

«Зокрема йдеться про проблеми, які мають ОСББ, для яких встановлені тарифи на комунальні послуги як для юридичних осіб. Ми обов’язково звернемося до Уряду аби ця проблема вирішувалася на місцях, а не посадовцями в Києві, які не знають місцевої специфіки», - наголосив Каспрук.

Відповідаючи на питання працівників заводу щодо доцільності існування районних в місті рад, політик зазначив, що їх альтернативою можуть стати розвинені самоврядні громади. «Це питання дискусійне і ми зараз його обговорюємо. Бо, з одного боку, функціонування районних в місті рад не потребує значних витрат з бюджету. Депутати цих рад роблять велику роботу. Це свого роду школа депутатства. Крім того, у разі скасування райрад, виникне необхідність збільшувати депутатський корпус міської ради. З іншого боку, є проблема, коли депутати отримують мандат, деякі з них забувають про політичну силу, яка їх висувала, власні передвиборчі обіцянки тощо», - сказав Олексій Каспрук.

Володимир ЗВЕНИГОРОДСЬКИЙ, БукІнфо

1


КОМЕНТАРІ (2)

Жирна свиня))) кишать надо менше, а то штаны лопнут на заднице

Вор ты как и твои боссы федорук Яценюк Бурбак! 

avatar

Лена

29 квітня 2014 15:08

а це він туда поїхав власним досвідом поділитися,як зробити підприємство банкрутом та як зробити багато сотні тисячні борги з зарплати,так як каспрук "накеровував" при федоруку

комедія

avatar

Ольга

29 квітня 2014 15:26