Олексій Каспрук впевнений, що новий логістичний центр 'Нової пошти' стимулюватиме розвиток мікрорайону Гравітон (ФОТО)

Олексій Каспрук впевнений, що новий логістичний центр "Нової пошти" стимулюватиме розвиток мікрорайону Гравітон (ФОТО)

11.11.2015, 12:35

Відкриття нового логістичного центру “Нова пошта” відбулось в Чернівцях. Частина приміщення колишнього заводу “Гравітон” (територія нового автовокзалу) перетворилось на сучасний термінал компанії “Нова пошта”, яка вже впродовж 15 років є лідером експрес-доставки посилок, вантажів, документів по всій Україні.

У Чернівцях “Нова пошта” святкуватиме свій 10-річний ювілей вже 1 грудня цього року, в місті працює 17 відділень та 15 поштоматів цієї компанії, в якій зайняті понад 200 працівників.

В святкових заходах взяли участь міський голова Олексій Каспрук, новообрані та екс-депутати місцевих рад Віорел ЯстремськийВолодимир ПрозоровськийОлег Кілару та безпосередньо директор філії "Нова Пошта" у Чернівцях Аліна Прокопоє

Новий термінал на вул.Руській має площу 3500 кв.м. Для відвідувачів невелику екскурсію підприємством провела директор філії “Нова пошта” у Чернівцях Аліна Прокопоє, яка розповіла про деталі роботи з поштовими відправленнями, показала весь процес отримання та відправки вантажу, сучасні комфортні умови для працівників.

За словами керівника філії Аліни Прокорпоє, термінал компанії повноцінно запрацює з понеділка 16 листопада і це буде головний офіс компанії "Нова Пошта" у Чернівцях. 

У відкритті нового терміналу взяв участь Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, який відзначив надзвичайну важливість і необхідність розвитку бізнесу вантажних перевезень та послуг для громадян міста.

“Сьогодні ми дякуємо “Новій пошті” за такий подарунок, за перетворення приміщень колишнього заводу в сучасне європейське підприємство, за можливість кожного чернівчанина відправити та отримати вантаж, документи, гроші тощо. Ми вже переконались, що “Нова пошта” пропонує високий рівень надання послуг, комфорт та допомогу людям. А, найголовніше, це створення нових робочих місць”,- сказав на відкритті терміналу міський голова. - Також це той якір, який потягне за собою розвиток суміжного бізнесу. Тобто новий логістичний центр "Нової пошти" стимулюватиме розвиток мікрорайону Гравітон". 

Під час свята, гості заходу мали можливість познайомитися з роботою терміналу та поспілкуватися з представниками компанії. Після відкриття терміналу, огляду всієї території, включаючи їдальню, відпочинкову зону, офісні приміщення, всіх гостей свята запросили на святковий фуршет, який складався з української та європейської кухні. 

Довідка БП. 
"Нова Пошта" - українська компанія, заснована у 2001 році. За 15 років вона стала беззаперечним лідером ринку експрес-доставки посилок, вантажів та документів в Україні. Сьогодні мережа компанії налічує понад 3000 відділень та поштоматів у понад 900 населених пунктах України. Головна мета компанії – забезпечувати легкість, швидкість та якість доставки для бізнесу й наших клієнтів, тому ми постійно вдосконалюємо наш сервіс, запроваджуючи інноваційні підходи та сучасні технології, що відповідають міжнародним стандартам. Щомісяця компанія відправляє понад 8 мільйонів посилок та гарантує при цьому своєчасну та безпечну доставку нашим клієнтам. У 2014 році компанія відкрила представництва у Молдові та Грузії.

За матеріалами molbuk.ua та http://bukpravda.cv.ua/

У Чернівцях відкрили новий термінал

 У Чернівцях відкрили новий термінал

 У Чернівцях відкрили новий термінал

 У Чернівцях відкрили новий термінал

 У Чернівцях відкрили новий термінал

 У Чернівцях відкрили новий термінал

 У Чернівцях відкрили новий термінал

 У Чернівцях відкрили новий термінал

1


КОМЕНТАРІ (2)

Все "правильно" ! Закриєм і поріжем на метал всі фабрики, заводи, а замість них налаштуєм склади, базари то що! Варвари гроблять індустріалізовану країну на смітник в центрі Європи. Це просто паскудство... А цього мера треба гнати в шию з мерії.

avatar

Революціонер

11 листопада 2015 21:42

Можете гнати усіх....Але...завод "Гравітон" багато років стояв у руїнах....а тепер????

avatar

Не скажу

12 листопада 2015 23:33