Олександру Фищуку виповнилось 55, а Миколі Харабарі бажаю сто років життя,  як мінімум, - Максим Бурбак

Олександру Фищуку виповнилось 55, а Миколі Харабарі бажаю сто років життя, як мінімум, - Максим Бурбак

20.01.2013, 23:35

Слухач: есть ли у вас взаимовыручка среди коллег – я знаю не очень приятную новость, что Александр Фищук попал в больницу из-за травмы. Вы его наведываете, поддерживаете морально?

Щодо того,  чи ми морально підтримуємо Олександра Фищука – прикро, що це сталось. 12 січня в Олександра Григоровича був ювілей, йому виповнилось 55 років, ми всі вітали його, ми постійно знаходимось з ним у контакті, вітаємо один одного, перетелефоновуємо – тут питань немає ніяких. Взаємовиручка і допомога – це те, що нас консолідує. І тому, якщо ми разом, один за одного стоїмо – то ми є сила. Впевнений, так воно і буде.

Слухач: До речі, ви не знаєте яка доля діючого депутата обласної ради Миколи Харабари?

Максим Бурбак: Щодо Миколи Дмитровича Харабари – він є депутатом Чернівецької обласної ради, я, до речі, сьогодні з ним спілкувався, тому що був в обласній раді та заносив свої звернення. Тобто, все з ним добре, нормально виглядає, здоровий і сто років життя йому бажаю, як мінімум.

Друкопис програми „Суть речей” на Станція 103.2 ФМ від 17 січня 2013 року. Ведуча: Оксана Денисюк. Запрошений гість: народний депутат України Максим Бурбак.

Інформаційна агенція А.С.С.

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

А що ото за слово наведываете?  це щось нагадує лексикон Азарова

avatar

Гануся

20 січня 2013 20:16

Навіщо ви тут даєте так багато про Бурбака? Він мені не цікавий!

avatar

Жанна

20 січня 2013 21:25