Фищук і Мунтян висловили співчуття через загибель Петра Зайця,  який помер від поранень, отриманих у зоні АТО

Фищук і Мунтян висловили співчуття через загибель Петра Зайця, який помер від поранень, отриманих у зоні АТО

14.05.2016, 20:36

Ще одне життя буковинця обірвалось, буковинська громада понесла ще одну непоправну втрату  – 8 травня в Харківській лікарні від поранень, отриманих під час виконання завдань у зоні АТО, помер уродженець м. Cторожинець, молодший сержант 54-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України Петро Заяць.  Народився Заяць Петро Іванович 30 травня 1972 року.

Висловлюю щирі слова співчуття рідним та близьким загиблого.

Петро Заяць пожертвував власним життям заради кращого майбутнього нашої держави, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України від російського агресора.

Світла пам’ять про славного сина назавжди залишиться у серцях усіх, хто його знав, любив та поважав.

Буковинці ніколи не забудуть справжнього патріота та захисника рідної землі.

Земля йому пухом.

Голова обласної державної адміністрації                        Олександр Фищук

Від імені депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто висловлюю щире співчуття рідним та близьким молодшого сержанта 54-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України Петра Івановича Заяця. Справжній патріот України та один з кращих синів буковинської землі помер 8 травня цього року від поранень, отриманих під час виконання бойових завдань у зоні АТО.

Захищаючи соборність і територіальну цілісність нашої держави на її східних рубежах, Петро Заєць віддав власне життя заради нашого мирного сьогодення та майбутнього. Його жертовність слугуватиме прикладом для прийдешніх поколінь захисників України.

Вічна пам’ять та Царство небесне Герою!

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян

1