Олександр Фищук: Громадська думка повинна бути максимально врахована

Олександр Фищук: Громадська думка повинна бути максимально врахована

18.11.2016, 22:39

Сьогодні, 18 листопада, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук зустрівся з активістами обласних громадських організацій для обговорення актуальних питань життєдіяльності області, вироблення спільної позиції для подальшої праці.

Він висловив переконання, що на сьогодні жодні реформи не можуть відбуватися без підтримки українським народом та представниками громадськості.

Голова облдержадміністрації проінформував присутніх стосовно діяльності обласної державної адміністрації впродовж минулого року та 10 місяців 2016 року, зокрема, щодо кількості коштів, що надійшли до місцевих бюджетів, стану виплати заробітної плати в бюджетній сфері області, стану фінансування медичної, соціальної, освітньої сфери області.

Також Олександр Фищук повідомив і про здійснену роботу, спрямовану на соціальний захист та підтримку учасників антитерористичної операції.

Голова облдержадміністрації зауважив, що зустріч відбувається напередодні Дня Гідності та Свободи та зазначив, що саме Революція Гідності дала поштовх громадянській активності. Він закликав представників інститутів громадянського суспільства у непрості часи для нашої держави об’єднатися навколо прагнення побудувати успішну європейську країну.

Під час спілкування було порушено проблемні питання щодо забезпечення земельними ділянками учасників АТО, кадрового оновлення, викорінення корупційних схем.

Йшлося і про необхідність налагодження дієвішої роботи стосовно консультацій з громадськістю, висвітлення всієї необхідної інформації на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації.

Представники громадськості гостро порушували злободенні питання, зокрема, щодо тарифів на комунальні послуги, підвищення рівня життя.

Акцентовано на важливості систематичного спілкування керівництва обласної державної адміністрації з громадським активом області.

У свою чергу Олександр Фищук зазначив, що обласна виконавча влада відкрита до співпраці з громадськістю, готова враховувати будь-які пропозиції стосовно покращення соціально-економічної ситуації в області.

Фото: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Що атовці роблять в одній кумпанії з урками-козачками та наркоманом забродським?  Не зрозуміло!  

avatar

Волонтер

19 листопада 2016 09:16

Фищук  "забыл"  отметить две  позиции:   Куда  подел  400млн.гр.дорожных  денег,  которые  так  и  не увидели дорожники.  Когда  он,  с  Пуршагой,  наконец-то  набьют  карманы  и  покинут  пределы ОГА(лучьше бы области),  взяв  пример  с  Яценюка.

avatar

НВ

19 листопада 2016 10:10