Олег Унгурян пишається, що є членом Партії регіонів, на якій нема крові

Олег Унгурян пишається, що є членом Партії регіонів, на якій нема крові

02.02.2014, 18:08

"Для людей сьогодні партійні кольори не мають ніякого значення, а щодо моєї партійної належності, так – я член Партії регіонів і я ніколи не соромився, а більше того – горжусь, - заявив під час ефіру в програмі "Суть речей" радний голови Чернівецької ОДА Олег Унгурян. -  Тому що є багато порядних, відповідальних людей, які на своїх робочих місцях виконують свої функції, свою роботу. І мені не соромно за власну роботу. 

«Беркут» не є членами Партії регіонів, тому що правоохоронці за законом не мають права бути членами будь-якої політичної сили. Звинувачувати членів Партії регіонів, особливо тих, що проживають у регіонах, у побитті людей на Майдані, є перекручуванням фактів, більше того – є відвертим обманом.

Я хочу відповісти Максиму Юрійовичу, що я ніякого рішення не буду приймати під тиском і немає відповідальності на членах Партії регіонів за ті події, які мали місце у зіткненням між агресивно налаштованими мітингувальниками та правоохоронцями.

Я, звісно, не можу не сумувати з того приводу, що загинули люди і це мають усвідомити всі – всі, хто прагне влади, народні депутати, опозиціонери, ті, хто сьогодні при владі, що будь-яка річ не вартує того, щоб втрачати людські життя. Це абсолютно щира правда і люди завжди розбираються, коли людина говорить щиро.

Сьогодні потрібно прийняти рішення на всіх рівнях, які б дали відповідь людям, що незалежно від того де вони проживають, якого вони віросповідання, якої національності, якої партійної приналежності чи політичних поглядів, так як гарантує Конституція, вони сьогодні мають бути у безпеці. Нічого не має загрожувати їх життю та здоров’ю.

А самопроголошені ради, які хочуть підмінити собою народ, я цього не сприймаю. Я сприймаю легітимну владу: сільських голів, сільських депутатів, депутатів районних рад, обласної ради і на цих людях сьогодні відповідальність за життєдіяльність. А що таке Народна рада?"

Ця заява регіонала стала відповіддю на питання народного депутата України Максима Бурбака, яке він поставив під час прямого ефіру на радіо:

- Я маю одну ремарку – я тепер зрозумів, що у нас народжується опозиційний депутат Чернівецької обласної ради Олег Унгурян. Він правильно все сказав, що Президент самоусунувся від виконання обов’язків, що винна у всьому ВРУ, - сказав Максим Бурбак.  

Я вчора побачив, що зробили з більшість – депутатами від Партії регіонів, яку, до речі, заборонили рішенням Народної ради. Їх зібрали, він приїхав і всіх так стращав, що не знали як тікати звідти і потім проголосували за цей провладний закон. Вони не почули громаду, не почули Майдан.

І це те саме, що зробив тут Папієв, вони два місяці тормозили прийняття рішення стосовно реакції обласної ради щодо подій, які відбуваються в Україні.

І тому, пане Олеже, у мене до вас питання: чому ви, як активний член Партії регіонів два місяці стримували те, щоб обласна рада нарешті ухвалила звернення стосовно тих подій, засудила побиття мирної демонстрації, коли бійці «Беркуту» били наших студентів і дітей, коли бійці «Беркуту» вночі викрадають наших людей?

Чому голова Хотинської РДА досі не подав у відставку і не пірвав білет Партії регіонів, коли його мешканця Хотинського району «Беркут» роздягнув на морозі і катували? Все це бачила вся Україна.

Після цього вони навіть не мають права підходити до цієї ради, треба скидувати свої мандати і казати: чоловіче, ми з народом. Коли ви перейдете на сторону народу, пане Олеже, скажіть мені, будь ласка?

1


КОМЕНТАРІ (1)

Слава КПУ ! Социализм - это будущее Украины

avatar

овруч

03 лютого 2014 10:14