Оксана Продан торгує законопроектами?  Нардеп каже, що це 'чорний' піар (ВІДЕО)

Оксана Продан торгує законопроектами? Нардеп каже, що це "чорний" піар (ВІДЕО)

19.05.2015, 00:37
Підприємець розповідає, як ювелірні лобісти «домовилися» з Оксаною Продан проштовхнути потрібний законопроект. Послуги Пані Борця з Корупцією коштують 800 тис. гривень.
 
«На даний момент Союзом ювелірів України та Оксаною Продан зареєстрований законопроект 1910, він вже пройшов перше читання, який дає надію на те, що ювелірній галузі скасують додатковий збір у пенсійний фон», - така передісторія виникнення законопроекту №1910.
 
Далі - НЕ криючись, підприємець називає і вартість цього законопроекту: «Знову ж так - це дуже довго і дорого. На сьогоднішній день, мені була озвучена цифра, скажімо так нишком, 800 тис. грн. В принципі для цілої галузі це невеликі гроші. Це створення, написання, просування законопроекту. Не суть важливо. Всі розуміють, що кожен закон коштує грошей ».
 
Джерело: http://gromtv.net/investigations/547-oksana-prodan-torguye-zakonoproektami-vdeo.html
 

 Водночас Оксана Продан спростувала інформацію, поширену виданням "Гром ТВ".

"Тут немає що коментувати. Класичний чорний піар. Замовний матеріал, яким хтось намагається мене зупинити, змусити бути менш активною і не такою категоричною в оцінці того, що відбувається в економіці та в країні", - написала вона у відповіді на лист журналіста molbuk.ua

"Мене попереджали про можливу появу таких "сенсацій". Про це я згадувала, в тому числі публічно. На жаль, такі замовлення – частина українською політики. Для мене це неприйнятно, але жалітися – доля слабких. Потрібно свою працею виправдовувати довіру людей. Що я робила і буду робити надалі", - повідомила О. Продан.

1