Оксана Продан закликала міського голову Олексія Каспрука не чинити опір та приміряла місце в президії ратуші, як за часів Михайлішина

Оксана Продан закликала міського голову Олексія Каспрука не чинити опір та приміряла місце в президії ратуші, як за часів Михайлішина

18.04.2017, 16:30
Оксана Продан присутня на сесії міськради

На сьогоднішнє чергове засідання сесії міськради завітала нардеп із Чернівців Оксана Продан.

Проблема виконання рішення Чернівецької міської ради щодо зменшення ставки єдиного податку для платників другої групи розв’язалася одразу ж після того, як працівники фінансового управління міськради повідомили податківцям, що це питання взяла під контроль народний депутат. Про це 18 квітня під час роботи сесії міської ради повідомила народний депутат України Оксана Продан.
 
«Ви проголосували за зниження ставки податку для платників другої групи, але це рішення не виконувалося податківцями. Вони казали, що не можуть цього виконати. Я підійшла до Олексія Павловича, він викликав начальника фінансового управління. Ми обговорили це питання і вирішили, що я буду звертатися як народний депутат із запитом, чому чернівецька податкова порушує закон, порушує рішення ради. З’ясувалося, що податківці за дзвінком з фінансового управління про те, що народний депутат втручається і буде контролювати цей процес, сказали, що відтепер вони готові виконувати рішення про зменшення ставки податку», - сказала Оксана Продан.
 
«Це смішно і соромно говорити, але податківці погодилися виконувати закон тільки тоді, коли почули, що їх будуть змушувати виконувати закон», - зауважила народний депутат.
 
Вона закликала депутатів міської ради активніше співпрацювати із народними депутатами з Чернівецької області, аби впливати на органи виконавчої влади щодо виконання ними своїх повноважень та дотримання законодавства.
 
 Крім того, Оксана Продан висловила готовність і надалі робити все, що від неї залежить, для розвитку Чернівців та закликала міського голову Олексія Каспрука не чинити опір. 
 
Джерело: http://promin.cv.ua/
 

Нагадаємо, у лютому 2013 року  поруч з тодішнім очільником міста Віталієм Михайлішиним всю сесію просиділа… опозиціонерка Оксана Продан. Народного депутата від партії УДАР, за сумісництвом – куму Юрія Борисова та дружину члена міськвиконкому Василя Продана – депутати своїми голосами запросили у президію. Весь післяобідній час Оксана Продан сумно і мовчки сиділа поруч з Віталієм Михайлішиним. Вона намагалася «тримати обличчя», проте було видно, що їй глибоко нецікаві всі ці чернівецькі розбірки. Наприкінці замісник мера навіть подякував нардепу від УДАРу, при цьому не стримавшись від «шпильки» в бік Геннадія Москаля, який теж був на сесії – але до кінця не досидів. Михайлішин пояснив це тим, що генерал-депутат просто не міг витримати стільки часу і не заматюкатись… - писав про ті подій сайт http://micto.cz/

михайлішин продан

1