Оксана Продан допомагала машині УДАРу з гучномовцями прорватися на Майдан: у Чернівцях  мітинг на Центральній площі відбудеться о 17.00

Оксана Продан допомагала машині УДАРу з гучномовцями прорватися на Майдан: у Чернівцях мітинг на Центральній площі відбудеться о 17.00

22.11.2013, 15:33

На Центральній площі у Чернівцях вже збираються люди на мітинг на підтримку Євроінтеграції України. Активісти “Батьківщини” привезли прапори України та ЄС. Розповідає з площі кореспондент molbuk.ua.

- Люди підходять і запитують, коли розпочнеться мітинг. Більшість виявляє бажання приєднатися. Активісти розповідають, що акція вже розпочалася.

Подібні акції відбулися вночі у Києві, Івано-Франківську, Луцьку, Львові і Донецьку. Чернівецька опозиція теж закликала приєднатися до мирного зібрання на підтримку Євроінтеграції.

У Чернівцях масове мирне зібрання на підтримку Євроінтеграції України відбудеться о 17.00. Про це molbuk.ua повідомив керівник фракції “За Батьківщину” у міській раді Олексій Каспрук.

- Акція відбуватиметься на Центральній площі. Однак активісти будуть перебувати на площі впродовж усього дня. Спілкуватимуться з людьми і закликатимуть їх прийти на мітинг.

Опозиція має намір проводити безперервний мітинг на Центральній площі Чернівців впродовж 10 днів. Як розповів molbuk.ua голова міської організації ВО "Батьківщина" Юрій Скорейко, організатори повідомили міську раду про намір проводити мітинг на біля пам’ятника Тарасу Шевченку з 9.30 22-го листопада до 24.00 першого грудня. Орієнтована кількість учасників вказана 100 осіб.

Наразі жодних заперечень з боку міської ради не було.

Наразі на площі встанволено намет ВО "Батьківщина", мають намір підтримати акцію "УДАР" і "Свобода".

Як повідомив Петро Кобевко, наразі біля пам'ятника Шевченку починають збиратись люди. Готується делегація уповноважених представників до голови ОДА Михайла Папієва, аби той зібрав делегатів так званого віча на підтримку євроінтеграційних процесів. Нагадаємо, тоді,3 листопада, на площі було близько 12 тисяч люду. Де тепер ті борці за євроінтеграцію на чолі з головою оргкомітету Галицем?

Арсеній Яценюк на засіданні Верховної Ради наголосив, що влада своїми діями щодо зриву Угоди про асоціацію з Європейським Союзом грубо порушує Закон України "Про засади внутрішньої і зовнішньої політики". Опозиція вимагає негайно викликати Азарова в парламент. Якщо Янукович не хоче підписувати угоду - це не лише державна зрада, але й підстава для імпічменту!

В різних регіонах України охочі висловити невдоволення призупиненням підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС вийшли на мітинги в ніч з 21 на 22 листопада.

Зокрема, небайдужі прийшли на акцію в Ужгороді, Донецьку, Івано-Франківську та Луцьку.

Люди охоче діляться світлинами із майданів у соціальних мережах, закликають усіх виходити на вулицю і згадують часи Помаранчевої революції. В Інтернеті навіть з'явиться особливий хештег #Євромайдан.

Як відомо, в четвер уряд вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.

У ніч на 22 листопада на Майдані Незалежності в Києві зібралося від 1000 до 2000 людей, щоб висловити невдоволення рішенням уряду про призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

21 листопада ввечері місія Європарламенту у складі екс-президентів Пета Кокса та Олександра Квасьнєвського висловили глибоке розчарування рішенням уряду України відкласти підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом і закликали президента Януковича дотриматися своїх обіцянок щодо закону про лікування ув'язнених.

"Українська правда" та molbuk.ua

Машина УДАРу з гучномовцями прорвалася на Майдан.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Саме вона відштовхувала автомоміль ДАІ разом з Василем, а всі інші були споглядачами. Пацани взагалі не при ділах, тільки нардупи присутні на майдані.

avatar

Кряк

22 листопада 2013 21:09

Пишіть: на правах реклами - коштує 50 баксів на бомбони. Платили УДАРІВЦІ, бо у їхнього шефа Фірташа грошенята є. Роблять з Оксанки - Юлю-2. І сміх і гріх.

10 % дайте Кобевкові за моральні втрати.

avatar

Бегемот

23 листопада 2013 15:35