Ожеве не дочекалося виборів Новодністровської ОТГ і увійде до Василівської громади

Ожеве не дочекалося виборів Новодністровської ОТГ і увійде до Василівської громади

20.06.2018, 16:52

 Ожеве увійде до Василівської громади

Минулими вихідними відбулись громадські слухання в селі Ожеве з питання створення Василівської об’єднаної громади. В  зібранні  взяли участь близько 180 громадян, також були присутніми на зборах жителі та керівництво сусідніх сіл. Василівський сільський голова Анатолій Зелений озвучив пропозиції створити громаду з центром в їхньому населеному пункті у форматі сіл Василівка, Розкопинці, Ожеве та Волошкове.

Нагадаємо, що у 2016 році  село Ожеве вже дало згоду раніше на формування Новодністровської ОТГ, однак процедура створення нової громади не була завершена.

Після тривалого обговорення більшість зареєстрованих, а це 103 місцевих мешканці підтримали звернення Василівської сільради про  об ‘єднання.  Такі ж слухання відбулись і у с. Волошкове. У сільських зборах взяли участь 87 волошківчан, ініціативні групи з Василівки та Ожевого. Відтак переважна  більшість волошківчан  проголосували за об’єднання свого населеного пункту з Василівкою, інформує Сокирянська РДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через зволікання з утворенням Новодністровської ОТГ навколишні села втратили майже 23 млн. грн.

Ожеве відмовилось від об'єднання з Новодністровськом та навколишніми селами

Ожівська сільрада неправомірно зупинила рішення про добровільне об’єднання із Новодністровськом

Мешканці Ожевого можуть судитися зі своїми депутами, які передумали об'єднуватися із Новодністровськом, бо бояться втратити владу

Ожівська громада отримала чергову перемогу в спротиві ретрограду Василю Козаку!

 

 

1