Одиннадцять юристів зголосилися захищати чернівецьких журналістів від від терору, тиску і залякувань (+ВІДЕО)

Одиннадцять юристів зголосилися захищати чернівецьких журналістів від від терору, тиску і залякувань (+ВІДЕО)

14.07.2014, 19:25

Конкретною підставою для такого гуртування правозахисників став судовий позов на "мілІон" гривень проти кількох чернівецьких ЗМІ і журналістів.

Проте висококваліфіковані фахівці вирішили не обмежуватися тільки цією справою. Адже журналісти досить часто потребують юридичного захисту або консультацій для продовження своєї професійної діяльності.

Допомогти їм уникнути підводних юридичних течій і покликана ГО "Юридичний захист ЗМІ". Створення організації ініціював Руслан Панчишин. 

- На даний час на мою пропозицію професійно захищати журналістів від терору, тиску і залякувань деяких горе-діячів зголосилося вже одиннадцять юристів, - повідомив на "круглому столі" Руслан Панчишин. - Мені відомо про численні судові позови проти журналістів, про заяви до міліції проти них.  Очевидно, що таким чином журналістів просто намагаються залякати. Щодо конкретної справи, яка зібрала юристів за круглим столом, то з десяти заявлених до спростування норм лише одна відповідає закону. Тому краще, що міг би зробити цей позивач, то це запропонувати завтра в суді мирову угоду. Тільки тоді він вийде з цієї ганебної ситуації. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

одинадцять юристів радника міністра Бурбака проти кожно позивача по справі

 

ну все тримайтеся всі засранці позивачі - ТЕРОРИСТИ! вам каюк!!!!!!

avatar

чесний журналіст

14 липня 2014 16:44

Правильно, що треба об`еднуватись проти зла!  Ще деякі юристи поіхали воювати в зону АТО,  при повернені приеднаються....тоді земля загорить під ногами цих фірташевських-псевдомайнадівців!!!

avatar

характерник

14 липня 2014 17:29

 на шибенеці всіх позивачів!!!! Казнити прилюдно як колись вже було!!!!!

ату їх з Буковини! ату їх з України!

вони немали права писати позови до чесних журналістів

avatar

Амінь

14 липня 2014 17:44

На брехунах-журналістах шапка горить.

avatar

Чернівчанин

14 липня 2014 22:24