Один з лідерів регіоналів Буковини пішов на підвищення у міністерство

Один з лідерів регіоналів Буковини пішов на підвищення у міністерство

22.11.2014, 21:48

Один з найактивніших регіоналів Чернівецької області, депутат обласної ради від ПР і екс-начальник департаменту охорони здоров`я Ігор Шкробанець пішов на підвищення - тепер він працює в Міністерстві охорони здоров`я:

За наказом Міністерства охорони здоров’я України від 05 листопада 2014 року № 159-о "Про виконання обов’язків Генерального директора Державного підприємства "Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України":

І.Шкробанець тривалий час очолював управління і департамент охорони здоров`я, з ПР вийшов тільки після розстрілу Майдану. 

"Ви були першим заступником голови облосередку партії регіонів і регіоналом з 2000 року? ви агітували через підвідомчі ЗМІ за регіоналів? ви тільки після розстрілу Майдану вийшли з партії? були начальником департаменту охорони здоровля за часів януковича?

тоді вам пряма дорога на високу посаду в міністерстві охорони здоровля України!

не вірите - читайте! Ігор Шкробанець з 5 листопада 2014 року - тимчасово виконуючий обов’язки Генерального директора Державного експертного центру МОЗ України http://www.dec.gov.ua/…/594-ihor-shkrobanets-tymchasovo-vyk…

ну звичайно, що він говорив, що янукович - це чудо, яке спустилось на українську землю, аби тут навести лад. http://bukinfo.com.ua/show/news?lid=20926

звичайно, він агітував в 2012 році за тьомку-кандидата, який потім голосував за диктаторські закони http://oporacv.org/na-vidkrytti-medobjektu-chynovnyky-dyak…/ 


https://www.youtube.com/watch?v=fjy9ONf1-yM

звичайно, він потім, після крові та сліз Майдану, як і Богдан Онуфрик, опиняється при владв.

зрозуміли алгоритм? так що чекаємо появи Бауера десь в міносвіті", - написала у Facebook волонтер Надія Бабинська.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (16)

При чому тут Богдан Онуфрик? Він ніколи не був у ПР, а працював в ОДА. Розумна людина, але багатьом заздрісно. Краще б подивилися коли бува на роботі "падружка" Бабінської - Марінка, яка суміщує бізнес із держслужбою. Вже пора розганюти шоблу цю

avatar

petia

22 листопада 2014 20:04

Марінка це та?

avatar

1

22 листопада 2014 20:11

Від цієї новини небесна сотня  б перевернуляся у гробу.

Бауера ви не побачите у міносвіті бо не може він зрівнятись з медичною мафією Буковини. Вони й Ванзуряка з'їли, і на його місце поставлять Куліша.

avatar

Бомбонова принцеса

22 листопада 2014 20:14

Чого ви спекулюєте небесною сотнею? Зробили її розмінною монетою, не соромно, не гріх? І хто врешті цих людей постріляв, чому серед загиблих жодного з Правого сектору, що це за одноденний інсульт у Парубія, снайперська гвинтівка у пашинського і т. д.

avatar

Принцесі

22 листопада 2014 20:25

Нагорна Олена Олександрівна генеральний директор Державного підприємства "Державний експертний центр МОЗ України" не пройшла люстрації. Шоробанець є її достойною заміною.
avatar

ЧаВо "Майдан"

22 листопада 2014 20:30

то  є обсоска комуняка і КГБіста хедорука і корупційних кулявлобів! МРАЗІ ПРОДАЖНА ЯКА СИДИТ НА ТАКСІ КУЛЯВЛОБІВ ЯКІ ЦЮ ТАКСУ КРАДУТ З БЮДЖЕТУ ,КУРВИ! ГАНЬБА!!!

avatar

чернівці,Олексій

22 листопада 2014 20:35

Державне підприємство “Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України” - уповноважена Міністерством охорони здоров'я України спеціалізована експертна установа у сфері доклінічного вивчення, клінічних випробувань та державної реєстрації лікарських засобів (в тому числі медичних імунобіологічних препаратів) в межах, що визначені Законами України “Про лікарські засоби” та “Про захист населення від інфекційних хвороб”, яка також є головною організацією у сфері здійснення фармаконагляду, стандартизації медичної допомоги та медичного, в тому числі фармацевтичного, обслуговування, включаючи розробку відповідних медико-технологічних документів та проектів нормативних актів, що заснована на державній власності та належить до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України.

 

Шкробанець знайшов тепле місце у конторі яка нічого не робить, оскільки для державної реєстрації (перевірки)  імпортних лікарських засобів відсутня технологічна база, а вітчизняні не виробляються.

avatar

22 листопада 2014 20:52

ЖАБА - ЗВІР ЛЮТИЙ))))))))))

avatar

123

22 листопада 2014 20:56

Онуфрука на геляку! Жополиза.

avatar

Революціонер

22 листопада 2014 21:39

Я не понял,а шо это ПАДЛО под люстрацию не попадает?

avatar

ujcnm

22 листопада 2014 22:45

Були б усі такими як Шкробанець, було б в Україні нормальне життя, а не війна, кров і розруха як за дєрмократів

avatar

Справедливість

22 листопада 2014 23:01

Ай да Сеня, Ай да кулявлоб!!! МолодЭц кулявлобчик, гребет бабасы за "посади"  министерскме. Ай да кулявлоб!!! 

avatar

Роман

23 листопада 2014 09:25

Папиев , пригрел МЕСТО. Как всегда. Как Ушакову Эдуарду.

avatar

Ему

23 листопада 2014 15:55

Умно.

avatar

13-му.

23 листопада 2014 16:45

Папієв з Галицем попродовжували своїм прихвостням контракти набагато років наперед. Головним лікарям, купі іншого народу. Залишити в спадщину новій владі повний фарш. Одна з причин, чому Ванзуряк не міг переломити ситуацію. Вигнати цих нахаб дуже важко.  А Шкробанець просто непотопляєме

avatar

Жополизи

23 листопада 2014 17:43

Шкробанцю - УДАЧІ!!!!!!!! Він - прекрасна людина, нікому не відмовляв у допомозі

avatar

Буковинці

24 листопада 2014 13:43