'Один нічого не зробив,  а другий тільки свариться': нардепи Рибак і Тіміш поплакалися Гройсману у жилетку на Фищука

"Один нічого не зробив, а другий тільки свариться": нардепи Рибак і Тіміш поплакалися Гройсману у жилетку на Фищука

23.02.2017, 21:38

Народний депутат України Максим Бурбак оприлюднив свої позицію щодо деяких заяв своїх колег - народних депутатів. 

Про це він написав на своїй сторінці у ФБ. 

- В обідню перерву вмикаю телевізор і бачу двох колег депутатів-мажоритарщиків з Чернівецької області, які жалісно звертаються до Прем'єра Володимира Гройсмана: "Астанавітє Фищука !!!!". Голова Чернівецької ОДА грошей на дороги не дає, мости з 2008 року не будують, пункти пропуску не добудували. Повна розруха!!!

Просто один депутат Іван Рибак нічого не зробив, перебуваючи на посту 1-го заступника Голови Чернівецької ОДА, лише людей попризначав на управління екології, лісового господарства та інші "непопулярні" посади. Інший, Григорій Тиміш, тільки й свариться з головами РДА і заперечує реформу децентралізації влади. А час спливає. І от до виборця немає з чим йти.

А рішення Олександра Фищука правильне. Лише ці двоє можуть робити дороги взимку, щоб разом з снігом і дороги зійшли. Краще б попіклувались про наявність відповідної проектної документації. А самим суперовим рішенням було б рішення про покращення своєї законотворчої діяльності. Бо для цього їх і обирав народ. А які з них господарники, в області вже давно знають ... - написав Максим Бурбак. 

В свою чергу народний депутат Г.Тіміш повідомив наступне:

Просто дістало! Разом з колегою Іваном Рибаком звертаємось до прем'єр-міністра надати оцінку бездіяльності голови Чернівецького ОДА стосовно стану доріг області. За два роки, завдячуючи митному експерименту, в скарбничку області надійшло більше 400 млн., близько 300 млн. інфраструктурних коштів просто лежать на рахунках!!! - написав у ФБ Г.Тіміш. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

Бурбак молодец!  Он  уверен, что техдокументация  институтами   или  подрядчиками  на дороги,  мосты  ДЕЛАЕТСЯ   "на  шару", узнав только,  что это желание МАКСА! Что  подрядчик,  не  увидев  деньги  на  счете, не будет без  толку  заказывать  материалы, ГСМ,  подбирать  соотв.технику.  Максу  наплевать, что деньги  дорожникам нужны "уже вчера",  а не  в сентябре, как  они с Фищуком-Пуршагой  ОБЕЩАЮТ дать.  Понятно,  что положив дорожные деньги области за  прошлые три года + деньги Салагора за два года  В НУЖНЫЙ БАНК, продержав  их там  подольше, БАНК  ОТВАЛИТ  банде ХОРОШИЕ    КОМИСИОННЫЕ, а еще лучьше  обанкротят его. Дорожникам-ДУЛЯ, а им доход!!!

avatar

НВ

23 лютого 2017 20:06

Пустозвон, Бурбаку до Рибака, якщо судити по конкретно зроблених справах, як .....

avatar

202 округ

23 лютого 2017 20:14

Пустозвон, Бурбаку до Рибака, якщо судити по конкретно зроблених справах, як .....

avatar

202 округ

23 лютого 2017 20:14