Одну з центральних алей парку Шевченка ще більше захарастили МАФами і поки не збираються прибирати

Одну з центральних алей парку Шевченка ще більше захарастили МАФами і поки не збираються прибирати

28.08.2023, 07:43

У Чернівцях торгові павільйони вздовж алеї центру культури та дозвілля імені Шевченка до вулиці Ольги Гузар розмістили через облаштування скейт-парку. Рішення про їхнє можливе переміщення прийматимуть після завершення воєнного стану та реконструкції парку Шевченка.

Про це повідомила директорка центру культури та дозвілля імені Шевченка Марта Шумілова-Лисякова у відповідь на запит Суспільного (https://suspilne.media/).

Наразі торгові павільйони не працюють. Вони перебувають на балансі комунального підприємства "Центр культури та дозвілля імені Тараса Шевченка". Їх придбали у 2009 році для обслуговування "Різдвяного містечка" на Соборній площі Чернівців.

До того, як у парку почали облаштовувати скейт-парк, павільйони були на території танцмайданчика парку. На алею, яка веде до вулиці Ольги Гузар, їх перемістили в грудні 2022 року.

Що відомо про будівництво скейт-парку у Чернівцях

Скейт-парк у парку імені Шевченка у Чернівцях відкрили 12 липня. На його облаштування витратили понад 9 мільйонів гривень з міського та державного бюджетів.

14 серпня міський Департамент інфраструктури оприлюднив тендер, за яким у скейт-парку провели додаткові роботи за 1,6 мільйона гривень. За ці гроші виконали будівельні, встановили відеонагляд, облаштували озеленення та додаткове освітлення.

Скейт-парк облаштовував ТОВ "Індустріалбуд". Це чернівецька фірма, яка понад три роки займається будівництвом.

Фото: Суспільне Чернівці

Джерело: https://suspilne.media/558911-perenesli-cerez-skejt-park-u-parku-imeni-sevcenka-v-cernivcah-poasnili-ci-planuut-demontuvati-mafi-z-alei/

1