Однопартійці вітають «Авто-майданівця» Андрія Коломейця з перемогою на виборах

Однопартійці вітають «Авто-майданівця» Андрія Коломейця з перемогою на виборах

29.10.2015, 19:22

Сергій Качмарський, голова Чернівецької організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» щиро вітає з перемогою свого однопартійця, очільника Хотинської міської організації «АВТО-МАЙДАН» Андрія Коломейця!

Як повідомив сам Андрій, за результатами голосування «АВТО-МАЙДАН» в Хотинському районі як в міську, так і в районну раду набрав більше 7-ми відсотків, а отже депутатами Хотинської міської ради від ПП «АВТО-МАЙДАН» є Сметанін Юрій Георгієвич, Лакуста Василь Анатолієвич та Коломеєць Анастасія Андріївна. Депутатами ж до районної ради проходить Андрій Ярославович Коломеєць та ще двоє осіб.

Також Андрій повідомив про те, що в Хотинському районі деякими політсилами проводились підкупи виборців, та не зважаючи на це, люди обрали своїх представників у органи влади. В свою чергу очільник Хотинської організації ПП «АВТО-МАЙДАН» щиро вдячний виборцям, котрі його підтримали, та обіцяє виправдати їх довіру!

Так, за результатами виборів можна бачити, що свою довіру автомайданівцям виявило багато населення, зокрема в с. Керстенці за «АВТО-МАЙДАН» свої голоси віддали 220 осіб. Це є досить велика кількість людей, так як за президентську партію там проголосувало тільки 27 осіб.

Сергій Качмарський, очільник ЧМОПП «АВТО-МАЙДАН» ще раз наголошує на тому, що не дивлячись на результати виборів у Чернівцях партія продовжуватиме робити те, що робила і раніше, а саме докладати максимум зусиль для того, аби наше місто розвивалось! Також він пропонує жителям нашого міста звернути увагу на  діяльність всіх політсил після виборів, а саме на те, чи продовжуватимуть вони робити добрі справи для нашого міста.

1