Однопартійці Тимошенко аналізують, чому в Чернівцях вона набрала менше голосів, ніж загалом по Буковині, і не закликають голосувати 'за' чи 'проти' когось в другому турі

Однопартійці Тимошенко аналізують, чому в Чернівцях вона набрала менше голосів, ніж загалом по Буковині, і не закликають голосувати "за" чи "проти" когось в другому турі

03.04.2019, 18:39

Голова Чернівецької обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян: Хочу щиро подякувати усім симпатикам, прихильникам і всій команді ВО «Батьківщина»  - спільними зусиллями наш кандидат в області набрав майже 20% голосів.

- Це доволі високий результат: в області наш кандидат у Президенти Юлія Володимирівна Тимошенко посіла друге місце, а за відсотком голосів за неї, в цілому по Україні, наша область на третьому місці.

Зараз починаємо детально аналізувати, що і де недопрацювали. Загалом по Україні відрив від кандидата, який увійшов у другий тур, мізерний. І нашому рейтингу таки зашкодили політтехнології опонентів – серед інших, включення у список кандидатів однофамільця Юлії Тимошенко, та ще й з такими ж ініціалами. Це лише одна з яскравих технологій, яка зашкодила на загальнодержавному рівні. Виборець дав цей голос за нас! Були й інші технології,  але на рівні області ми дали їм відсіч, і я щиро вдячний буковинцям за мудрість і за пильність.

Дещо нижчий результат показав обласний центр, і ми також це аналізуємо.

Як команда, ми сьогодні нікого не закликаємо голосувати за чи проти когось із кандидатів, які пройшли у другий тур.

Ми поважаємо кожний вибір людей, розуміємо, що у великій мірі це є показник розчарування у чинній владі.  Хочу запевнити, що голоси, віддані за нас, в жодному разі не будуть марними. Приєднуюся до слів нашого лідера – Юлії Володимирівни Тимошенко – про те, що наша потужна команда, яка може служити зразком для політичних сил всієї України і навіть світу, залишається відкритою для всіх активних і небайдужих людей, для яких метою і цінністю є мирна, заможна і квітуча Україна. Віддані за нашого лідера голоси – це аванс довіри до нас і ми її виправдаємо, спочатку в межах тієї меншості, яку маємо у Верховній раді, а згодом, після парламентських виборів, на повну силу. Адже сьогоднішні результати підтвердили  нашу впевненість: восени примножимо наші сили і будемо втілювати розроблену фахівцями програму «Новий курс України». Тож роботи попереду багато. 

І оскільки восени матимемо ще один доленосний вибір, то приступаємо до підготовки до цього етапу політичної боротьби і запрошуємо краян долучатися. Разом досягнемо успіху.

Джерело: https://acc.cv.ua 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ніж вибирати між пустозвоном ЗЕ і мародером ПО, то краще   б вже була Юля.

avatar

ЧЕ

04 квітня 2019 09:34