Обурені бізнесмени звинуватили комунальників у політичних домовленостях з 'Рідним містом' та у замовленні стрілянини на пляжі

Обурені бізнесмени звинуватили комунальників у політичних домовленостях з "Рідним містом" та у замовленні стрілянини на пляжі

19.07.2016, 03:16

Інспекція з благоустрою міста Чернівці вирішила перевірити, чи виконали підприємці прохання спеціальної комісії. 

- Перше рішення - те, що самовільно здійснили захоплення приміщення медпункту, приватному підприємцю Курущаку його потрібно було звільнити, - повідомив Сергій Обшанський, начальник Інспекції з благоустрою м. Чернівці.

Будівлю цю, запевняє підприємець, побудував інший бізнесмен, який дозволив панові Курущаку використовувати її для своїх потреб.

- У мене була з ним усна домовленість про тимчасове користування цим приміщенням, яке виявилось, я не знав, у 2015 році передано на баланс міської ради. Як воно там опинилось, ніхто не знає, - сказав Андрій Курущак, приватний підприємець.

Та комунальники запевняють, саме колишній власник передав приміщення міськраді.

- Він написав офіційну заяву, що все, що він побудував, він передає у власність громади міста Чернівці, тобто міській раді. Будівля була виділена йому поруч із будівлею, де планувався медичний пункт, - пояснив Василь Маник, начальник Чернівецької міської рятувальної станції на воді.

Його пан Курущак на вимогу комісії таки звільнив. І все б нічого, якби керівники рятувальної служби не мали до бізнесмена претензій. Кажуть, що приміщення підприємець віддав не в тому вигляді, в якому брав.

А у підприємців, які вкладали гроші в будівництво, - нарікання на керівника міської рятувальної служби. Мовляв, саме пан Катинський особисто цікавиться приміщенням на березі Прута:

- Катинський, начальник рятувальної станції, нехай розповість і пояснить, яким чином ця будівля стала комунальним майном? Тому що він це зробив незаконно, переоформив на комунальне підприємство, - стверджують підприємці.

Обурені бізнесмени почали звинувачувати комунальників у політичній домовленості з партією "Рідне місто" та у замовленні стрілянини на пляжі, від якої і постраждав один із них.

Зрештою, домовитися не змогли і розійшлися кожен зі своєю позицією. Відомо тільки, що у приміщенні на пляжі згодом має бути медпункт. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

вы рожу эту уголовную видели , бизнесмен из 90-х . А почему Уегуряна его компаньона не было ( по совместительству директора МКП "Реклама " ?

avatar

Ааа

19 липня 2016 00:36

avatar

Наталия

19 липня 2016 12:43