Обмовка за Фрейдом: депутат Горук - олігархам: 'хлопці, поділіться з нами'

Обмовка за Фрейдом: депутат Горук - олігархам: "хлопці, поділіться з нами"

13.04.2014, 00:01

На позачерговій сесії Чернівецької обласної ради депутат Горук звернувся до присутнього в сесійній залі міністра інфраструктури України Максима Бурбака.  Екс-свободівця, зокрема, цікавило питання, чому нова влада досі не посадила в тюрму жодного олігарха. Депутат Горук так захопився, що в запалі запитав пана Бурбака: "чому ви не запросите 20 олігархів і не скажете їм: хлопці, поділіться з нами"

Ці слова присутні у залі сприйняли зі сміхом, як обмовку за Фрейдом, яка виказала справжні прагнення Назара Горука.  

Кореспондент BukNews звернув увагу депутата на цю обмовку. Назар Горук так прокоментував це зауваження:

- Кожен судить по собі! Поганно про мене судиш. Але я радуюсь тим, що кожен рано чи пізно стане перед Богом. От тоді діла всіх відкриються. Будь чесним і виваженим. І саме головне справедливим. Діла всіх стануть явнимим. І добре тоді, коли людина страждає тут на землі, а не вічність на тому світі. Я закінчив Духовну семінарію і для мене цінності зовсім інші. Але навряд чи ти мене зрозумієш. І це слова не політика на політичних перегонах. А слова честі і совісті.

1


КОМЕНТАРІ (8)

А я не до сих пір не вірив, що Чорней від своїх спонсорів отримав установку мочити Горука.
avatar

Дон Педро Чупакабро

13 квітня 2014 11:57

Юра, Ви хороший журналіст. Не потрібно опускатись до рівня Кобевка і Зарайского. 

avatar

Наталія Володимирівна

13 квітня 2014 14:23

avatar

Назар Горук

13 квітня 2014 14:51

Пане Горук! Ви намагаєтесь дитячим розумом і дитячими манерами грати у дорослі ігри, тому все з Вами пов,язане так смішно і прикро виглядає. Відколи це, шановний, об,єктивна і чесна інформація про політика подавалася на його сторінці у соціальній мережі, де політик самий про себе, милого і любого, пише хвалебні оди? що це за дитяче белькотіння! Усі знають, що букньюс подає про Вас прикрашену інформацію. Згадаймо хоча б інформаційну епопею з бинтами на голові! Уміти бути вдячним - основне правило розумного політика. А нерозумні якраз верещать, як ото Ви зараз.

avatar

Горук точно ще не зійшов з горщика

13 квітня 2014 20:46

avatar

Назар Горук

13 квітня 2014 23:09

avatar

Назар Горук

13 квітня 2014 23:14

Бабтист Турчинов, саєнтолог Яценюк, гомосексуаліст Аваков і фашист Ярош по наказу директора ЦРУ Бреннана дали команду вбивати православних мешканців Домбасу в ВЕРБНУ НЕДІЛЮ!!!

avatar

Чернівчанин семінарісту

14 квітня 2014 00:41

Запам,ятай, сараку: окрім Кобевка, ніхто більше з журналістів не має бажання очорнити жодну людину і навіть Вас особисто. Ніхто нікого не очорнює - журналісти подають про Вас об,єктивну інформацію. Таким і навіть ще гірщим Ви є насправді, щоб Ви там не виставляли на ФБ. Тому звинувачуючи журналістів у розповсюджуванні брехні, саме Ви і взяли на себе гріх, бодай моральний. Ви, пане Горук, у політиці карлик, на якого прикро дивитися. От Вам уся щира правда про Вас.

avatar

Горуку зарубати на носі!

14 квітня 2014 07:56