Облрада проведе сесію першого грудня

Облрада проведе сесію першого грудня

23.11.2016, 13:56

Першого грудня скликається 9-а сесії Чернівецької обласної ради VІІ скликання. Відповідне розпорядження підписав голова облради Іван Мунтян.

Про це повідомляє прес-служба облради.

На розгляд сесії вноситься питання "Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік""Про визнання бійцями-добровольцями осіб, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету України""Про внесення змін до перспективного плану формування територій громад Чернівецької області""Прозатвердження Комплексної програми профілактики правопорушень на 2017-2019 роки","Про затвердження Регіональної програми запобігання та лікування серцево-судинних захворювань "Зупинимо інфаркт" на 2016– 2018 роки", інші питання.

Зокрема, на сесії буде розглянуто зміни до перспективного плану формування територій громад області лише щодо 6 новоутворених об’єднаних територіальних громад, вибори голів і депутатів яких відбудуться 11 та 18 грудня цього року.

Внесення зазначених змін необхідне для того, щоб Міністерство фінансів України перевело новоутворені громади на прямі міжбюджетні відносини відповідно до статті 67 Бюджетного кодексу України.

1