Заблоковані депутати Чернівецької міської ради сидять у сесійній залі вже четверту годину

Заблоковані депутати Чернівецької міської ради сидять у сесійній залі вже четверту годину

03.12.2013, 01:37

Депутат Ігор Незборецький приніс до сесійної зали пакет з печивом і яблуками, щоб його колеги могли підкріпитися. І витримати довгу осаду. 

Чернівецькі студенти, які "взяли в облогу" міську раду і нікого не випускають із сесійної зали, зробили кілька вийнятків для жінок-депутатів, які просяться в туалет.

Депутаток міської ради випускають в тому разі, якщо ті обіцяють повернутися. Вже кілька депутаток звернулися до них із цим проханням. Після відвідин вбиральні вони чесно повернулися на робочі місця.

Вийти, але не до вбиральні, просився Василь Продан, але його студенти не випустили. Зараз зі студентами намагається про щось домовитись депутат Володимир Бешлей.

Частина студентів розклали на президії сесійної зали пакети з печивом і їдять його перед зголоднілими депутатами.

Член міськвиконкому Василь Продан запропонував студентам "зайнятися чимось кориснішим, наприклад, позмагатися з Віталієм Михайловичом у теніс".

Дехто з депутатів сидить на місцях і читає новини на планшетах, дехто ходить залом. Є депутати, які розважаються тим, що сідають у крісло секретаря міської ради і фотографуються.

У залі відчинили вікна і там вже не так спекотно. Але чутно дим цигарок, хтось закурив біля відчиненого вікна.

Секретар міської ради Віталій Михайлішин відмовився на вимогу мітингу писати заяву на звільнення. Він запросив представників акції протесту провести переговори.

Однак учасники акції відмовилися і продовжують вимагати від Михайлішина написати заяву.

Наразі ніхто не хоче поступатися.

У сесійній залі заблокованої Чернівецької міської ради зазвучала музика. Роль ді-джея взяв на себе депутат міської ради Ярослав Антоняк, який сів за комп'ютер і увімкнув у гучномовцях у залі пісню із кінофільму "Повернення Будулая".

Депутати жартують, що бажаючі можуть замовити пісню на свій вибір за 5 гривень.

Володимир Бешлей та ще кілька депутатів просилися у студентів, щоби ті їх випустили. Виникла суперечка, але студенти нікого із зали засідань так і не випускають.

Molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (6)

Виталий Михайлович, завидую Вашему терпению )))) эти раскрашенные бурбаковские индейцы задолбали весь город. Бурбак как честный человек теперь должен подарить каждому по контейнеру на Добробуте и квартиру на Суворова )))))))))

Такого кино мы давно не видели )))))))))))

avatar

Андрей

02 грудня 2013 23:44

to Андрей: Виталий Михайлович, разлогинтесь пожалуйста 

avatar

Стас

03 грудня 2013 00:03

Жополиз, ти взагалі адекватна людина?))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))00000))))))))))))))))))))))))000))))))))))))000))))))))))))))0000000

))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0) )))))))))))))))

avatar

Не Андрій

03 грудня 2013 00:11

КозловаЦ,выйми йух изо рта Леши ,у тебя спазм челюстей )))))) Оставишь Лешу без наследства,жена тебе такого не простит )))))))))))))))))))

avatar

2,3

03 грудня 2013 00:15

И уступи место для Кривички))))))))) Она давно метит ))))))))))))

avatar

2,3

03 грудня 2013 00:16

ты не стасик,ты .....адидасик )))))))))))))

avatar

"стасику"

03 грудня 2013 00:17