Область спробує забрати у Михайлішина 'Кобзар' і 'Мистецтво' для 'Буковинської книги'

Область спробує забрати у Михайлішина "Кобзар" і "Мистецтво" для "Буковинської книги"

05.05.2013, 19:13

До порядку денного останньої сесії обласної ради депутати включили питання про повернення книжкових магазинів "Кобзар" та "Мистецтво" з власності міста у власність області. Формальна підстава - не збережено профіль магазинів. На почтаку року Чернівецька обласна рада звернулась до Чернівецької міської ради з проханням надати інформацію з усіма підтверджуючими документами про функціонування переданих у комунальну власність територіальної громади м. Чернівці книжкових магазинів «Кобзар» і «Мистецтво» та інформацію, що підтверджує збереження профільності книжкових магазинів.

Ініціаторами розгялду питання є депутати з фаркції Партії регіонів Матвій Куцак (юридична фірма "Куцак та Партнери", генеральний директор) та  Василь Нікітін (амбулаторія загальної практики сімейної медицини с.Маршинці , головний лікар). Говорити, що області йдеться про книжки, на жаль, не випадає. Швидше за все створюється черговий важіль, який нинішні осідники "будинку з левами" будуть використовувати у бізнесово-політичних розборках.

Нині питання щодо збереження профілю книжкових магазинів постало у зв’язку із реалізацією заходів на виконання рішення сесії обласної ради від 31 травня 2012 року «Про реорганізацію обласних комунальних підприємств книжкової торгівлі». Питання, нагадаємо, було неоднозначно сприйнято громадськістю міста.

1


КОМЕНТАРІ (3)

avatar

Sergei Vorontsov

02 травня 2013 15:41

avatar

Yaroslav Kurko

02 травня 2013 21:55

Говорити, що області йдеться про книжки, на жаль, не випадає. Швидше за все створюється черговий важіль, який нинішні осідники "будинку з левами" будуть використовувати у бізнесово-політичних розборках.

avatar

Написано ж!!!

02 травня 2013 23:07