Обласний чемпіонат з пауерліфтингу пройшов під гаслом «НІ війні!»

Обласний чемпіонат з пауерліфтингу пройшов під гаслом «НІ війні!»

14.05.2014, 01:52

Цих вихідних відбувся Чемпіонат Чернівецької області з пауерліфтингу (жим лежачи, станова тяга серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, чоловіків та жінок). Змагання організував голова федерації пауерліфтингу Чернівецької області Сергій Качмарський спільно з головою обласної федерації легкої атлетики Олексієм Коломійцем.

За результатами проведених змагань, перші місця посіли: Греколова Д., Ясенецький О., Волощук С., Шуляк М., Шокалюк М., Боднар В., Пронін О., Качмарський С., Павлюк В. та Робулець І. Із переможців обласного змагання буде сформована збірна команда, яка представлятиме Чернівецьку область на Всеукраїнському чемпіонаті з пауерліфтингу, який відбудеться восени цього року. 

Чемпіонат Чернівецької області пройшов під гаслом ««НІ» війні!», зважаючи на сьогоднішню загрозливу ситуацію в Україні. Організатори заходу запевняють, що таку ідею подали саме учасники.  «Гасло змагання запропонували самі ж учасники чемпіонату. Сьогодні кожен свідомий громадянин переживає за долю України. Наша молодь виступає за мир у країні. Нам потрібні зміни, але не ціною війни», - зазначив Сергій Качмарський.

Кубок переможцям чемпіонату вручав Олексій Коломієць. Він привітав учасників із перемогою, побажав подальших досягнень і зросту спортивної кар’єри. «Я дуже радий, що сьогоднішня молодь є не просто активною, розумною, розвиненою, веде здоровий спосіб життя, вона є політично свідомою. Ще кілька років тому мало хто займався спортом. Сьогодні ми бачимо людей на ранкових чи вечірніх пробіжках, велику кількість відвідувачів спортзалів, активно розвиваються і дитячі спортивні секції. Це свідчить про те, що виховується здорова нація. Окрім того, ці люди є патріотичними, їм небайдужа доля рідної країни. Наша молодь хоче мирного, щасливого майбутнього саме в Україні, а не десь закордоном,  про що і свідчить сьогоднішнє гасло змагання», - підкреслив Олексій Коломієць. 

Генеральним спонсором Чемпіонату Чернівецької області з пауерліфтингу виступила фірма Aplot.ua (Двері, за якими надійно). До проведення заходу долучилися також  Будівельна фірма «Ромтісбуд» (Скрипа Р.Т.), ПП Чоботар В.І. «Хлібобулочні вироби» та Мінеральна вода «ВАЛЯКУЗЬМІНСЬКА».

1