Облаштовані взимку зовнішні бетонні конструкції Сокирянського будинку культури тримаються на вірі?

Облаштовані взимку зовнішні бетонні конструкції Сокирянського будинку культури тримаються на вірі?

20.02.2017, 18:21

Про це повідомляє Північно-Бессарбаський портал

У матеріалі, зокрема, стведжується, що "попри страшенний супротив з боку посадовців різних рівнів у Сокирянах продовжується будівництво районного будинку культури. Через запізнення у фінансуванні цього об’єкту будівельники змушені виконувати передбачені планом роботи незважаючи на пору року та погодні примхи.

Наразі, свої умови диктує природа, і майстри змушені братися за те, що  дозволяють погодні умови. Зокрема, проводиться благоустрій території, вивозиться зайвий грунт, а де потрібно, його навпаки ущільнюють. Крім того, проведено монтаж сходинкових маршів та роботи по підсиленню бетонних конструкцій і підвищення їх сейсмічної витривалості. Звичайно ж, справедливі нарікання «доброзичливців», щодо якості зовнішніх бетонних конструкцій об лаштованих у зимову пору, однак майстри намагаються зробити все для збереження властивостей бетонуВіримо, що тверде покриття поряд з будинком культури прослужить набагато довше, ніж облаштовані влітку по місту бетонні майданчики під сміттєві контейнери, - пише сайт http://nordbess-news.cv.ua/

Черговим каменем спотикання будівельникам стало розміщення котельні на альтернативному паливі та автостоянки поруч з  палацом культури. Ще у 2016 році Сокирянська районна рада звернулась до керівництва ОТГ з проханням виділити земельну ділянку по вул. Кобилянській для забезпечення розміщення допоміжної інфраструктури  районного об’єкту  культури. Проте Сокирянський міський голова вже двічі відмовив у задоволенні даної заяви.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Федорук: Суміжні поселення можуть приєднатися до Сокирянської ОТГ без перевиборів голови та ради

1


КОМЕНТАРІ (1)

що конкретно равлик і його чельдь побудувли для сокирян??? напишіть будь-ласка в себе на сайті

avatar

сокирянець

20 лютого 2017 19:04