Обіцянки - цяцянки міської влади пустили за вітром...

Обіцянки - цяцянки міської влади пустили за вітром...

16.09.2011, 01:05

«Влада не дослуховується до думки чернівчан», «Вони перетворили політику на «Маски-шоу», - з такими настроями розпочався пікет міської ради представниками опозиції та ініціативної групи «Спільними зусиллями захистимо Чернівці» сьогодні, 15 вересня.

Паралельно з мітингом біля пам’ятника Шевченку на Центральній площі відбувався флешмоб чернівецької команди «Майдан’s». Впродовж усього часу, поки тривав мітинг, «майдансери» під гучну музику виконували свої танцювальні постановки.

Пікетувальники вважають, що це провокація з боку влади.

- Всі добре знають, навіщо в Києві вигадали це шоу – для того, щоби люди не проводили акції на головній площі країни, на яких можна було би висловити своє ставлення до подій в Україні, - сказав депутат обласної ради Максим БУРБАК.

Приблизно через півгодини від початку пікету людей біля ратуші побільшало. О 16.30 тут було близько трьох сотень чернівчан: це представники «Фронту змін», «Батьківщини», НРУ, «Свободи», ініціативної групи «Захистимо Чернівці»…

Вони стояли з прапорами своїх політичних сил та гаслами: «Маленький Париж не для великого дерибану!», «Руки геть від «Знання»!», «Михайлішин, де обіцяний референдум?», «п. Галиць, ми не політичні кози, ми народ України».
Час від часу лунали вигуки: «Владу геть!».

- День демократії – це визначна дата для кожного європейця, - каже депутат міськради Олексій КАСПРУК. - Я хочу подякувати мерії за оперативно організований музичний супровід нашого пікету. Вони показують свою слабкість. Вони нас бояться… Нам розказують, що в нас є місцеве самоврядування, що в нас є депутати. При Сталіні теж були ради, які одноголосно приймали ті рішення, які їм наказували вожді. Чи може існувати така влада, яка танцями, відкриттям дитячих майданчиків відволікає від найголовнішого – відсутності ліків у лікарнях, від знищення підприємництва?

http://molbuk.ua



КОМЕНТАРІ (1)

І?

avatar

Читач

20 вересня 2011 23:50