'Нині я - керівник обласного управління Пенсійного фонду', - Михайло Романів

"Нині я - керівник обласного управління Пенсійного фонду", - Михайло Романів

17.03.2014, 20:33

Михайло Романів очікує на рішення, яке має прийняти в.о. президента у зв’язку з написаною ним заявою на звільнення. Про це новий голова Чернівецької ОДА, якого сьогодні змусили піти у відставку, повідомив на брифінгу. 

"Є відповідна процедура. В.о. президента прийняв рішення про моє призначення. За ним - рішення про скасування указу. В даний час указ діє. Він не вступив у силу, бо мені не дали можливості приступити до виконання обов’язків голови ОДА, але він не скасований. Нині я очікую рішення в.о. президента, а також, так як і рекомендувала партія "УДАР", буду радитись з її лідером", - заявив Романів. - Якщо в моєму житті були якісь помилки, то вони не були протиріччям правового поля".

"Після подій, які відбулися у приміщенні адміністрації, поїхав на своє робоче місце, і сьогодні цілий день працюю тут. Нині я - керівник обласного управління Пенсійного фонду", - заявив М. Романів.

Нагадаємо, у понеділок вранці під тиском людей новоспечений губернатор Буковини Михайло Романів був змушений написати заяву на звільнення.

За матеріалами molbuk.ua

1