Новий губернатор Буковини написав заяву про відставку (+відео)

Новий губернатор Буковини написав заяву про відставку (+відео)

17.03.2014, 12:14

Про це з ОДА повідомив громадський активіст Сергій Николайчук. Фото джерела. 

"Прошу скасувати моє призначення". - написав М.Романів під тиском активістів Правого сектору і народної самооборони.

Діалогу між губернатором і активістами не вийшло — активісти вимагали написати заяву та звинуватили Романіва у співпраці з минулою владою та закинули йому членство у СДПУ(о) Віктора Медведчука. Також заявили, що він нічого не зробив для області, коли був при владі та не дали йому розповісти нічого.

Представник Правого сектору Кіцманщини заявив, що готовий оголосити безстрокове голодування, якщо Романів залишиться на посаді.

Нагадаємо, Михайло Романів був призначений 15 березня. Він встиг лише сьогодні вранці провести нараду в облдержадміністрації.

Активісти "Правого сектору" і Народної самооборони Буковини вимагають відставки Михайла Романіва, щойно призначеного головою Чернівецької облдержадміністрації.

- Дана особа вже була колись губернатором і всі знають, що він зробив, - заявив активіст "Правого сеткору" Руслан Бойко. - Але найголовніше — чисто людське: коли на Майдані вбивали людей, ця особа була чиновником. Він не спробував навіть висловити свою позицію, він нічого не говорив. Коли людей вбивають, осторонь стояти не можна.

Також активісти заявляють, що у в.о.Президента України Олександра Турчинова є ще три кандидатури на посаду голови Чернівецької ОДА і вимагають всі оприлюднити, щоб народ міг вибрати найкращого.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Не  треба   догоджати  негідникам.  Треба  ПРАЦЮВАТИ,  а  цих  махновців-до  буцегарні,  років  на  5.  Вже  Рясов  керує  кадрами  Буковини?  Де  воно  було  пів  року  назад?  сопельки  ковтало,  а  сьогодні   - великий  революціонер?  Хай  він  і  йому  подібні  не  мішають  відрожувати  країну.

avatar

Буковинець

17 березня 2014 10:31