Нову владу у Чернівецькій області формують зі старих кадрів

Нову владу у Чернівецькій області формують зі старих кадрів

15.06.2014, 16:48

За останні півроку Україна пережила те, що деякі країни проходять за десятиліття чи навіть століття свого розвитку. Відбулася не бутафорська, а справжня революція гідності, утік екс-президент Янукович, за кордоном (переважно у Кремлі) перебувають інші високопосадовці з уряду Азарова. Також у підпіллі пересиджує події поціновувач капусти та української мови Микола Янович.

В області нібито пішов у небуття колишній голова ОДА Михайло Папієв з командою однодумців. Проте немов у індуїзмі в Україні відбувається реінкарнація чиновників різного штибу. Простіше кажучи, слідуючи закону збереження енергії, вони нікуди не діваються, а переходять з одного стану в інший.

Посудіть самі, у Чернівецькій області вже впродовж трьох місяців немає екс-голови Папієва, обраний президент, Чернівецький міський голова, проте на посадах залишаються люди, які невтомно кували перемогу команди Януковича на парламентських виборах 2012 року і, без сумніву, робили б все залежне, щоб злочинець знову став керівником держави 2015 року.

Звісно, не так важливо, до якої партії належала людина, за якого президента вона працювала – основний критерій – професіоналізм. Особливо коли йдеться про менеджерів середньої ланки. Саме вони виконують усю «чорну» роботу, щоб керівники могли звітувати про свої звитяги. Але мова не про них, а людей, які відігравали значну роль у колишній команді.

І далі перебувають на своїх посадах Володимир Килинич та Сергій Куренний - департамент суспільних комунікацій - заступники директора. За словами працівників ОДА, саме вони брали активну участь у проведенні  виборів 2012 року.

Олександр Довганич - заступник директора департаменту освіти.

Василь Бурлака, колишній заступник голови ОДА, наразі в. о. начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Чернівецькій області.

Олександр Кувіла - начальник виконавчої дирекції Чернівецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Був і продовжує обіймати цю посаду.

Ян Дзюба - далі керує Дністровсько-Прутським басейновим управлінням водних ресурсів.

Ігор Гах та Володимир Мицька і досі керують Службою автомобільних доріг області та облавтодором відповідно.

Костянтина Кондрюка, який перебував під слідством за підробку документів, повернули на посаду начальника Головного управління юстиції області.

Денис Щербаєв досі очолює головне управління Держземагентства в області.

Василь Дутчак – уже колишній регіонал, депутат міськради досі начальник Державної екологічної інспекції в області. Можливо тому, що він напряму підпорядкований міністерству екології, міністру-«свободівцю» Мохнику.

Михайло Романів уже котрий рік очолює Пенсійний фонд.

І це далеко не повний перелік тих, хто прийшов разом з колишньою командою вертикалі Янукович – Папієв, або працював і до них. Ще більше таких є в районах області. Вони з 2005 року до 2014-го плавно перетікали з однієї посади на іншу, змінюючи кольори своїх партійних уподобань.

Звісно, рубати з плеча та виганяти людей, які фахово виконують свої посадові обов’язки – це злочин і вершина адміністративної та управлінської некомпетентності. Проте чи зміниться в такому разі система – питання відкрите.

Олексій МИКОСЯНЧИК

Джерело: vidido.ua

1


КОМЕНТАРІ (8)

манилича забыли упомянуть

avatar

земля в иллюминаторе

15 червня 2014 15:41

 

Дзюба- племянник Ефремова (главы ПР и спонсора сепаратистов). Его никак нельзя.

avatar

ПЕТЯ

15 червня 2014 15:53

Новим заступником началь ника управління внутрішньої політики мають призначити Дениса Раєвського. Це він у 2010 році під керівництвом Галиця сколочував регіоналівську більшість в обласні раді.... Так що регіонали рвуться до влади!!!

avatar

Марина

15 червня 2014 17:25

Романіва приліпили до цього списку несправедливо. Саме через те , що він мав намір звільнити це шобло, йому і не дали очолити ОДА. Один з небагатьох, хто зміг би витягнути Буковину з кризи.

avatar

Василь

15 червня 2014 17:35

А у лісовому господарстві що твориться,обласного очільника то поміняли,це великий плюс звичайно,а от директорів,заступників? Що так їм все і зійде з рук їхня януковщина,уже забули як у Хотині Вілянский під загрозою звільнення заставляв їхати на антимайдан? і щей заробив на цьому,бо обіщані гроші не роздав людям а собі привласнив.

avatar

Лісівник

15 червня 2014 19:11

В міській раді все значно гірше 

avatar

Ff

15 червня 2014 20:27

Новий обласний очільник пикнути не сміє проти старих директорів, які його в крісло посадили, пригріли, грошей дали і пустили з фоторушницею у гори. І нічого ковальський не зробить доброго, бо старий, недалекий і боягузливий. Ніяких зрушень в лісовому господарстві на краще при ньому не буде.

avatar

Лісівнику

15 червня 2014 21:45

От, от і вертаються старі "Санчо-Панси" в кроватках та окулярах  за повної відсутності далекоглядності, кваліфікації та професіоналізму. А результати їхньої бездарної діяльності доведеться розхльобувать якраз простим людям без п"єдесталів, кроваток та окулярів..... 

avatar

Фантом

16 червня 2014 15:56