Новоселицька «Батьківщина» висунула кандидатів до міської ОТГ

Новоселицька «Батьківщина» висунула кандидатів до міської ОТГ

27.11.2017, 12:03

Конференція Новоселицької районної парторганізації ВО «Батьківщина» висунула по всіх округах кандидатів в депутати до Новоселицької міської об’єднаної територіальної громади, вибори до якої відбудуться 24 грудня. Про це повідомляє прес-служба обласної «Батьківщини». Першим номером списку затверджений Руслан Романюк – директор Новоселицького медколеджу БДМУ.

 «Батьківщина» вже два роки поспіль здобуває найбільше депутатських мандатів на виборах в ОТГ, – сказав учасникам конференції голова обласної «Батьківщини» Іван Мунтян. – Це результат того, що ми реально знаємо і переймаємося проблемами людей і насправді працюємо над їх вирішенням. Я пишаюся нашими успішними результатами на виборах у квітні до Селятинської та Конятинської ОТГ, і на виборах у жовтні – до Мамаївської, Кіцманської, Мамализької та Острицької ОТГ. Упевнений, що це підтвердять і майбутні вибори до Новоселицької міської ОТГ».

Націленість на перемогу підтвердив і голова Новоселицької райпарторганізації Валентин Пріску, а присутня на конференції куратор області від центрального штабу партії Валентина Кулик запросила кандидатів до спільної наполегливої роботи з підготовки до виборів. 

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1