Новоселицька 'Батьківщина' вже працює на перемогу Тимошенко на президентських виборах

Новоселицька "Батьківщина" вже працює на перемогу Тимошенко на президентських виборах

25.02.2018, 16:02

24.02.2018 року у м.Новоселиця пройшла звітньо - виборна конференція Новоселицької рай.парт.організації ВО "Батьківщина" у якій приймали участь голова Чернівецької обласної партійної організації ВО "Батьківщина", нині діючий голова обласної ради Іван Мунтян, куратор Чернівецької області Кулик Валентина та делегати, члени Новоселицької районної партії ВО "Батьківщина".

Про це повідмляє Новоселицька рай. парт. організація ВО "Батьківщина" Чернівецької області

 На конференції було обговорено результати виборів до Новоселицької ОТГ, обговорено виникненні проблеми підчас виборів, помилки та позитивні моменти.

Делегати конференції заслухали звіт голови районної партійної організації та переобрали голову, надавши перевагу знову Пріску Валентину, депутату Чернівецької обласної ради.

Також було переобрано бюро у складі 9 членів партії, а саме: Пріску Валентина, Рудька Миколи, Кушніра Миколи, Падурару Геннадія та Падурару Аліни, Бедяка Едуарда та Бедяк Галини, Турку Сергія, Унгурян Ірини.

Делегати вислухали настанови голови обласної партійної організації та куратора, зробили відповідні висновки і з новими силами розпочали новий етап на шляху до єдиної мети - перемоги на президентських виборах нашого лідера Юлія Тимошенко, - йдеться у дописі. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

https://www.facebook.com/KarpovAndrii/posts/341799772984002

avatar

Що буде якщо...

26 лютого 2018 07:27