Новосельчани зібрали 16,5 тис гривень на лікування поранених солдатів

Новосельчани зібрали 16,5 тис гривень на лікування поранених солдатів

16.02.2015, 22:18

У п’ятницю у Новоселиці ярмаркували –  збирали гроші для поранених бійців АТО. На заклик Новоселицької районної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» підприємці, школярі, художники та просто небайдужі новосельчани принесли на продаж вироби власного виробництва. Продавали випічку, художні вироби, сувеніри.

Зокрема, до ярмарку долучилися міні-пекарня ПП Мунтян А.В. (с. Тарасівці), Новоселицький БДТ, Новоселицька художня школа, ДП «М’ясо Буковини» (директор В.  Шкуматов), Черленівська ЗОШ, Костичанівський реабілітаційний центр та Костичанівська ЗОШ, ТОВ ТПК «Грін-Рей» (директор А. Грицуник), Новоселицька гімназія, Новоселицький районний ліцей, Новоселицька ЗОШ №3, сім’я кондитерів Динту (с. Котелеве), сім’я Підлісних, Новоселицький медичний коледж БДМУ, ПП Ратушенко, художниця Тетяна Куцин, вихователька дитсадка А. Мордвинова. А діти членів районної організації Партії «Удар» Яна Пашалик і Олена Кулікова принесли на продаж зроблені власноруч букети з цукерок.

Голова Новоселицького УДАРу, Майя Ракоча подякувала усім небайдужим, хто долучився до організації благодійного ярмарку, а також журналістам місцевих ЗМІ, які допомогли висвітлити захід та розказати громаді про благодійну акцію. Вона зазначила, що буковинці повинні усіма силами допомагати тим, хто зараз перебуває у зоні АТО.

«Сьогодні наші хоробрі чоловіки та жінки змушені захищати Схід України від свавілля терористів та російських найманців. Лише завдячуючи їм ми сьогодні можемо без остраху ходити вулицями, водити дітей до школи та у садочок і спокійно спати у своїх домівках. На жаль, наші захисники, які беруть участь у АТО, живуть у жахливих умовах. Їм не вистачає одягу, засобів захисту, теплих речей… Тому наш обов’язок – допомагати їм, чим тільки можемо», - зазначила М.Ракоча.

 Загалом організаторам благодійного ярмарку вдалось зібрати 16,5 тисяч гривень. Ці кошти будуть передані на реабілітацію пораненим в АТО солдатам з Новоселицького району, про що пізніше відзвітує перед громадою Новоселицький УДАР.

Примітно, що час ярмарки співпав з відзначенням 26-ї річниці виведення військ з Афганістану. Час знову і знову доводить, що війни не бувають справедливими, і за помилки одних розплачують нші, ні в чому не винні прості, хоробрі патріоти своєї держави. Сподіваємось, що ця війна, яка зараз триває на Сході України, врешті-решт скінчиться, і наші хлопці, наші бійці повернуться додому, до своїх сімей з перемогою.

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ПП "УДАР Віталія Кличка"

1