Новорічно-Різдвяне привітання в.о.голови Чернівецької ОДА Михайла Павлюка  (ВІДЕО)

Новорічно-Різдвяне привітання в.о.голови Чернівецької ОДА Михайла Павлюка (ВІДЕО)

31.12.2018, 01:53

Дорогі буковинці!

Ми прожили черговий дуже інтенсивний і насичений рік. Це рік викликів, перемог. Ми продовжували втілювати в життя ключові реформи в освіті, медицині, сприяти об’єднаним територіальним громадам, будували школи і садочки, медичні установи і дороги. У нашому спільному домі панує суспільна, міжетнічна та міжконфесійна злагода та забезпечений соціально-економічний розвиток.

Поруч з цим, політика національної пам’яті з метою утвердження нашої ідентичності й надалі набирає обертів. У році, що минає, Буковина мала втрати... У протистоянні з російським окупантом на сході України загинули 5 наших Героїв – Володимир Анадимб, Віктор Ферлієвич, Ярослав Козак, Дмитро Дарій, Сергій Проданюк. Вічна пам'ять та шана від нас і прийдешніх поколінь. Вічна вдячніть Батькам, які виховали таких Лицарів-Героїв-Справжніх Громадян... Я також вдячний за працю та Плече кожному Вояку, Волонтеру, Службовцю, Меценату та Активісту. Завдяки Вам, дорогі, наша Держава непереможна, наша нація нескорена! Ми разом здатні протистояти будь-яким викликам, будь-якому ворогу.

Шановні краяни!

Ми торуємо свій шлях до Європи, зміцнюємо нашу політичну незалежність, маємо енергетичну незалежність, завдячуючи Милосердній Ласці Божій та системній роботі відважних Мужів, маємо Єдину помісну православну українську церкву. Вірю в єдність і силу нашого народу. Нехай милосердний Господь у ці передріздвяні дні почує молитви мільйонів українців, буковинців, і дарує нам мир, процвітання, благополуччя і достаток.

Хай світло Різдвяної зорі принесе в кожну буковинську оселю радість і щастя. Вірю і знаю, що разом, пліч о пліч, щоденною звитяжною працею ми будуємо Україну, про яку завжди мріяли наші пращури та заслуговують жити прийдешні покоління! Будьмо єдиними у найкращих прагненнях та сміливих діях! Заради України та добробуту кожного!

З Новим 2019 роком! З Різдвом Христовим!

В.о.голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк 


Відео: Політика 24

1