Новорічні подарунки буковинцям від голови Чернівецької ОДА

Новорічні подарунки буковинцям від голови Чернівецької ОДА

06.01.2012, 18:55

Один з дописувачів Фейсбуку поділився доволі цікавим матеріалом-анкетою: а що ж насправді зроблено владою за рік? Автор пропонуэ гостям сторінки відповісти на це запитання у коментарях під цим повідомленням.

Задового до Нового року та  Різдвяних свят в Україні за традицією святий  Миколай розносить подарунки… дітям. А вже ближче до Нового року починають роздавати подарунки один одному і дорослі. Воно й не дивно – адже за  даними останнього соціологічного дослідження ( з усіх опитаних у грудні 2011 р)- 48% дорослих громадян України назвали своїм найулюбленішим святом Новий рік, а ще 41 % - Різдво.

В Україні, в особі її очільників, політиків та інших вождів і зверхників цей феномен загадкової любові «пересічного українця» до новорічних свят давно зрозуміли, і  в переддень кожного Нового року - рапортують своїм майбутнім виборцям про видатні звершення і досягнення за рік минулий, а заодне і «віщують»,  -  розповідають як багато хорошого вони  зроблять для нас у майбутньому і бажають, бажають…. Так поступають всі наші вожді: від національних – до регіональних.

Ось і у нас на Буковині "новорічного телерадіомарафону" голова Чернівецької ОДА перелічив десять найбільш важливих для Буковини добрих справ, що їх зробила регіональна влада. Саме під таким заголовком з"явилося згодом повідомлення прес-служби ОДА про те, яких успіхів досягла Чернівецька область під мудрим керівництвом Михайла Миколайовича.

Достеменно невідомо скільки всього читачів переглянули це важливе повідомлення на сайті ОДА, але на   Букінфо, яке це повідомлення також поширило, його переглянули  майже півтисячі відвідувачів і півтора десятка залишили свої коментарі. До слова різні за своїм змістом: як від прихильників  голови Чернівецької ОДА, так і від його опонентів - прямо протилежні і несхвальні. Об"єднує частину коментарів  їх упередженість і односторонність, а іноді лайка та нецензурщина.

А тому, щоб скласти об"єктивне і наближене до  реальності враження про труди праведні Чернівецької регіональної  виконавчої влади у 2011 році, на наше, буковинців благо, усім охочим, не залежно від політичних поглядів, місця роботи, симпатій та антипатій і т.д.,  пропонуємо написати - надати конкретні докази причетності регіональної  влади до тих «важливих і добрих справ», які були зроблені  владою у 2011 році. Такими доказами можуть бути: конкретні управлінські рішення, розпорядження, факти, дії або події, які мали місце тобто сталися і, які свідчать про причетність регіональної влади (Чернівецької ОДА) до  того, що сталось.

 Отож - губернаторська топ-десятка:

1 Включення резиденції до списку спадщини ЮНЕСКО

 

2 Завершення будівництва другої гілки газогону до м.Чернівці

 

3 Забезпечення до нового року за спонсорські кошти 30 шкіл автобусами

 

4 Добудова злітно-посадкової смуги аеропорту м.Чернівці

 

5 Відкриття сучасного тваринницького комплексу в с.Ширівці, Заставнівського р-ну

 

6 Введення в дію сміттєсортувального заводу в м.Чернівці

 

 7 Відкриття «шкіл майбутнього» в с.Кам’яна та с.Молодія

 

 8 Започаткування щорічного Шумпетерівського економічного форуму

 

 9 Відкриття молокозаводу в м.Чернівці

 

 10 Проведення 1-го етнофестивалю «На гостини до Івана» до 70-річчя І.Миколайчука

  Коментарі, вказуючи номер події, можете залишати під цією нотаткою.

 Сподіваємося, що заповнена таким чином таблиця й буде реальним доказом чи «народ і партія», даруйте, «буковинці і влада» єдині – і оголошені справи є спільними, а, чи бува, хтось «тягне воза», а дехто – примазується. Як автори цієї ідеї маємо й більш далекоглядні  плани, про які  повідомимо читачів після  завершення  нашого спільного дослідження.



КОМЕНТАРІ (3)

фотки класні. у тему)

avatar

Іванка

06 січня 2012 15:11

Обєктивно, дещо зроблено. ЮНЕСКО, звісно, це не заслуга Папієва, швидше його опонентів. Школа у Камяній, лише частково.  А за Миколайчука, да, смішно двитися на той кінотеатр і згадувати заслуги. Хоча, да, якщо подумати, багато до чого примазалися. Але дещо зробили

avatar

суб'єкт

06 січня 2012 16:56

Пропоную на сайті Мінагрополітики прочитати Рейтинг регіонів за  підсумками діяльності агропромислового комлексу України. Там написано що наша область на 21 місці. Тому треба приймати заходи, тому що такої ганьби із АПК не було ніколи. Індюки потягнули рейтинг назад.

avatar

petro

06 січня 2012 20:05