Новопризначений в.о. начальника обласної ДАІ не чекав на такий недружній прийом

Новопризначений в.о. начальника обласної ДАІ не чекав на такий недружній прийом

24.07.2014, 14:11

Володимир Семенина: "Спочатку мене зустріли не дуже адекватними словами..."

- Спочатку мене зустріли не дуже адекватними словами, але поспілкувавшись більше я зрозумів, що спільну мову тут з людьми знайти можна - такими словами описав своє перше враження від Чернівецької області новопризначений начальник обласної ДАІ Володимир Семенина.

Близько першої години дня 23 липня Чернівецьке обласне управління ДАІ перетворилося на майданівський перфоманс. На вході розвісили плакати, на сходах поставили тачку з гілочками та автомобільним номером, чоловіки, які зібралися біля центральних дверей, мали недоброзичливі настрої. Тут, як виявилося, чекали на нового начальника ДАІ, його мали привезти з Івано-Франківська і офіційно представити відповідно наказу Міністерства внустрішніх справ, повідомляє телеканал "Чернівці".

- Ми після Майдану думали, що будемо жити по-новому. І всі призначення та звільнення мали бути погодженими з громадськістю. Ми надіялись, що і в цьому випадку буде так, - зауважив голова ГО "За безпеку руху та правопорядок на Буковині" Валерій Бадовський.

Працівників ДАІ серед пікетувальників не було. Натомість прийшли ветерани правоохоронних органів, директори автошкіл, перевізники та й просто небайдужі до порядку на обласних дорогах люди.

- Ми хочем бачити буковинця призначеним на цю посаду. Я вважаю, що на Буковині чимало хлопців, гідних очолити цю структуру, - пенсіонер МВС Іван Кравчук.

Люди чекали з першої години дня аж до 4. Згодом з'явилася інформація, що новий начальник або місцеве керівництво, відвезли новопризначеного посадовця до обласного управління міністерства внутрішніх сил, що на Головній. Новопризначеного тимчасово виконуючого обов'язки начальника обласного ДАІ Володимира Петровича Семенину знайшли там. Він повідомив, що навіть не сподівався на таких недружній прийом.

Громада вимагала, аби новопризначений посадовець відмовився від виконання наказу щодо його призначення. Мовляв, є і в Чернівцях гідні працівники, які готові служити на цій посаді. Проте полковник пояснював, що він просто виконує накази.  

Також Семенина вислухав усі невдоволення буковинців та пообіцяв боротися з хабарництвом; погодився щодо необіхності проведення люстрації. Для Громадської ради Буковини посадовець пообіцяв виділити кабінет в управлінні для того, аби члени ГР перебували там постійно і могли здійснювати наглядові функції і контроль.

Володимир Петрович розповів, що в його послужному списку була робота на керівних посадах у Львівській та Тернопільській областях. Після того, як президентом обрали Януковича, він пішов з внутрішніх органів. Наразі, відчувши зміни в країні, вирішив поновитися і служити Батьківщині далі. Володимир Семенина пояснив, що в дорозі його затримали погані погодні умови, а також перекрита матерями військовослужбовців дорога в Снятині. І висловив сподівання, що його подальша співпраця з буковинцями буде більш конструктивна та продуктивна, аніж в перший день знайомства.

Офіційних рішень поки що немає, оскільки після того, як члени переговірної команди вийшли з приміщення Управління МВС, вигукуючи:"Ми свого досягли", новопризначений посадовець сів у іномарку і поїхав з місця пікетування.

Джерело: vidido.ua та molbuk.ua

Фото Ігоря Кіронди

1


КОМЕНТАРІ (3)

Хай не бреше..З довілки вмдно що 2 роки пропрацював при Януковичу..Хай йде на пенсію..І взагалі із пенсіїї вже нікого непотрібно брати.Раз пішов то пішов..В нього мудрості не багато.А взагалі для молодих буде робота,та й на зарплаті можна з економити,а так в нього зарплатабуде6 7-9 тисяч.Та і взагалі менти працювати не можуть лиш матюками кричати на підлеглих вміють та засталяти робити ліві показники та хабарі требувати.А ну скажіть хай працює  лише за пенсію.то він зразу ж вімовиться від посади.Та мабуть і увартиру пообіцяли дати.Поміняли одних оліархів на других.а ті своїх рабів кладуть..Отака круговерть...Хай їде на схід...

avatar

ВІМ Чернівці

24 липня 2014 15:47

Конкретное решение по назначению Т.В.О. начальника областного ГАИ в лице Семенина В. П. не принято. В. Зинченко  не может воспротивиться приказу из МВД Украины. Поэтому, несмотря на то, что Сименин и его непосредственный начальник генерал-майор милиции Будник, который и должен был представить Сименина В. П. сотрудникам УВД в Черновицкой области, вчера уехали в Киев, окончательное решение об указанном назначении остаётся за Авковым и начальником департамента ГАИ Украины. Так что, посмотрим, чем эта вся ситуация закочится.

Смотрите мой видеорепортаж и полную статью на сайте "БУКМАЙДАН" и в Ю ТУБе:

http://bukmaidan.com/blogi/149-de-zha-vyu-ili-istoriya-povtoryaetsya-kto-zamenit-dogolicha.html

http://youtu.be/xpJu_TGNVz0

Геннадий Геков. Независимый гражданский активист, правозащитник, журналист-детектив.

095-474-37-54         [email protected]

 

24.07.2014             16:19

avatar

Геннадий Геков

24 липня 2014 16:19

Керував пікетом Кравчук - новий начальник відділу звязків з правоохороними органами ОДА. Та радник губернатора Тарновецький. А це говорить що губернато з УДАРУ проти міністра УВД!
avatar

укрнет

25 липня 2014 11:17